Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Fuji kamerás mobilokhoz szánt fotónyomtatót fog piacra dobni

Kütyük

A Fuji kamerás mobilokhoz szánt fotónyomtatót fog piacra dobni

A Fuji Photo Film Company munkatársai bejelentették, hogy a cégnél a közelmúltban befejeződtek egy vadonatúj, elsősorban integrált digitális fényképezőgépes mobilokhoz szánt miniatűr nyomtató fejlesztési munkálatai.

A japán gyártó képviselői a bejelentés kapcsán elmondták, hogy az új fotónyomtató a várakozások szerint roppant sikeres lesz a piacon, ugyanis mostanság már egyre több olyan kamerás mobil kapható, mely 1 megapixeles, vagy ennél nagyobb felbontású fényképezőgépe révén akár nyomtatásra alkalmas minőségű képeket is képes készíteni.

A keresztségben Fuji NP-1 nevet kapott újdonság elemről üzemeltethető, az arra alkalmas mobiltelefonokkal pedig nem kábelek, hanem infravörös jelek révén tart kapcsolatot. A Fuji Photo munkatársai utaltak arra, hogy amennyiben minden jól megy, akkor az NP-1 valamikor az idei év legvégén forgalomba fog kerülni. A kamerás mobilokhoz szánt fotónyomtató kiegészítő ára várhatóan 20 ezer jen, vagyis mintegy 39 ezer forint körül fog alakulni. A gyártó a készülék részletes specifikációit egyelőre nem hozta nyilvánosságra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés