Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: mobilos fotóinkat küldjük el papír képeslapként

Kütyük

T-Mobile: mobilos fotóinkat küldjük el papír képeslapként

A T-Mobile Hollandiában mostantól elérhetővé tette azon új szolgáltatását, melynek keretein belül a cég előfizetőinek lehetőségük nyílik a kamerás mobiljaik által készített fényképeik papír képeslapként történő továbbítására.

A T-Mobile ügyfeleinek ehhez nem kell mást tenniük, mint vásárolni egy MMS kompatibilis, integrált digitális fényképezőgépes mobiltelefont, elkészíteni a fotókat, végül pedig elküldeni azokat egy a szolgáltató által megadott külön számra. A szolgáltató ezt követően magára vállalja a valós, tehát nem virtuális képeslap előállítását, illetve a címzetthez történő eljuttatását.

A képeslap egyik oldalán értelemszerűen a digitális fénykép, másik oldalán pedig a címzett adatai, illetve a feladó üzenete szerepel. A T-Mobile bevezető akciójában augusztus végéig, mintegy 400 forintnak megfelelő áron lehet mobilról képeslapokat küldeni. A szolgáltatás Hollandiában, valamint harminc egyéb európai országban vehető igénybe.

“Legtöbb ügyfelünk a nyári pihenéskor is magával viszi a mobiltelefonját. A T-Mobile előfizetői jóval több mint száz országban barangolhatnak, harminc országban – köztük a legkedveltebb nyári pihenőhelyeken – pedig akár MMS-eket is küldhetnek, illetve fogadhatnak, és igénybe vehetik legújabb képeslap küldési szolgáltatásainkat” – nyilatkozta Niek Jan van Damme, a T-Mobile hollandiai részlegének kereskedelmi igazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés