Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bíróság elé áll a kamerás mobiljával női WC-ben fotózó férfi

Kütyük

Bíróság elé áll a kamerás mobiljával női WC-ben fotózó férfi

Szingapúrban vádat emeltek egy újságkihordó ellen, mondván, hogy Nokia 3650 típusú mobiltelefonjával titokban fényképeket készített egy nyilvános mellékhelyiségben.

A The Straits Times című helyi napilap beszámolója szerint hasonló ügyben eddig még nem indítottak bírósági pert az országban.

A negyvennyolc esztendős Teng Poh Kuant a bíróság konkrétan azzal vádolja, hogy illetéktelen helyre hatolt be, és ott törvénybe ütköző módon titokban fényképeket készített, ezzel pedig megsértette néhány hölgy jogait. A vád szerint emberünk délelőtt tizenegy órakor betörte a nyilvános toilet egyik ablakát, ezt követően pedig a betört ablakon keresztül bemászott a WC női részlegébe. Teng nem sokat tétovázott, előkapta Nokia 3650-es okostelefonját, majd annak integrált digitális fényképezőgépe segítségével a plafon felől fotókat készített a mellékhelyiségben tartózkodó hölgyekről.

Jogi szakértők felhívják a figyelmet arra, hogy korábban is több olyan eset fordult elő, amikor egyes személyek WC-kben titokban fényképeket készítettek, azonban eddig mindezt hagyományos, vagy digitális fényképezőgéppel tették, és nem kamerás mobilok segítségével. Amennyiben a bíróság a vádlottat bűnösnek találja, Teng akár három hónapi börtönbüntetést, valamint pénzbírságot is kaphat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés