Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezőben a Samsung SGH-S500

Kütyük

Érkezőben a Samsung SGH-S500

A közeljövőben várhatóan egy vadonatúj, színes kijelzős mobiltelefonnal fog megjelenni a piacon a manapság a legdinamikusabban fejlődő mobilgyártó cégek között jegyzett Samsung.

A dél-koreai székhelyű gyártó az SGH-S500 “személyében” hamarosan egy olyan háromsávos mobiltelefon újdonságot fog forgalomba hozni, mely 80 milliméter hosszú, 43 milliméter széles, 22 milliméter magas, a mérlegen pedig kereken 80 grammot nyom. A Samsung SGH-S500 első ránézésre nagyban hasonlít a cég egyik közelmúltbéli sikermodelljére, az SGH-S300-ra, azonban mivel esetében az SGH-S300-énál szűkebb szolgáltatási körről beszélhetünk, az SGH-S500 ára nem lesz túl magas.

A Samsung SGH-S500 belső, tehát fő kijelzője 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, külső kiegészítő kijelzője azonban az SGH-S300-tól eltérően csak monokróm. A GPRS (Class 10) kompatibilis széthajtható készülék 1.2.1 verziószámú WAP böngészővel van ellátva, segítségével pedig SMS-t és EMS-t biztosan lehet küldeni, az MMS támogatásról azonban egyelőre nincsenek pontos információink. Az IrDA csatlakozóval szerelt mobiltelefon Li-ion akkumulátorai a gyártó szerint maximálisan 160 órás készenléti és mintegy 2,5 órás beszélgetési időt tesznek lehetővé.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Samsung SGH-S500 pontosan mikor és milyen áron kerül majd forgalomba, az viszont biztosra vehető, hogy a Samsung az elkövetkezendő hónapokban az SGH-S500 mellett további újdonságokkal fog előrukkolni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés