Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a Galaxy Tab 3

Tablet

Bemutatkozott a Galaxy Tab 3

A dél-koreai gyártó bemutatta a legújabb, 7″-es kijelzővel szerelt táblagépét.

Bemutatta legújabb táblagépét a dél-koreai óriás. A Galaxy Tab 3  7.0 névre keresztelt, 7″-es tablet a sikeres Galaxy Tab 2 utódja.  A kijelző fejlesztésével nem foglalkozott a Samsung, a Tab 3 is egy  600 x 1024 pixel felbontású TFT megjelenítővel rendelkezik. A Galaxy S4 formanyelve szerint készült táblagépbe egy kétmagos, 1,2 GHz-es processzor és 1 GB RAM került.

GALAXY-Tab-3-7-inch_003_WiFi

 

A beépített memória mérete 8 illetve 16 GB lehet, de szerencsére microSD kártyával bővíthető. Az Android 4.1 Jelly Bean-el piacra kerülő tabletben megtalálható a Bluetooth 3.0, és az N-es Wifi is. Aki esetleg nem szeretné magát röghöz kötődöttnek érezni, az 3G-s kivitelben is megvásárolhatja az újdonságot. Érdekesség, hogy ez utóbbi kiadás akár hanghívás lebonyolítására is képes, bár ekkora méretű eszközt már kissé kényelmetlen egy kézzel a fülünkhöz tartani.

GALAXY-Tab-3-7-inch_002_WiFi

A 4000 mAh-es akkumulátorral érkező készülék Wifis verziója már májusban piacra kerül, a 3G-s kivitelre júniusig kell várni. A Samsung még nem hozta nyilvánosságra  az újdonság árát, de valószínű, hogy az alap kivitel már 60 ezer forintos áron megvásárolható lesz.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés