Connect with us

Hirdetés

technokrata

Visszatér a Sharp a mobiltelefon piacra!

Kütyük

Visszatér a Sharp a mobiltelefon piacra!

Az ezredforduló egyik népszerű, leginkább alacsony árkategóriáról ismert mobiltelefon gyártója, a Sharp, jó pár éve eltűnt az európai piacról. Most visszatér.

A japán cég legújabb telefonját a francia Orange mutatta be nemrég, mely a Sharp Aquos Phone nevet viseli (SH12C). Az androidos okostelefon (Gingerbread) 4,2 hüvelykes kijelzője ugyanolyan elven működik, mint az LG Optimus 3D, ugyanis szemüveg nélküli 3D-s képeket és filmeket képes megjeleníteni. Emellett természetesen mi is készíthetünk vele térhatású képeket és filmeket, mivel 2 kamera található a hátlapján, amikkel sztereszkópikus képet készíthetünk.  A hagyományos filmfelvétel esetén 1080p-ben, 3D-s felvételnél pedig 720p-ben rögzít, mindezt 2×8 megapixelben.

Természetesen minden olyan dolog megtalálható benne, ami más okostelefonban is: Wi-fi, GPS, másodlagos kamera, Bluetooth, HDMI, infraport. A kijelző felbontása fele a HD-nak: 540×960. A mindössze 135 grammos készülék processzora hangyányit gyengébb az Optimus 3D CPU-jánál, ugyanis egy egy egymagos 1,4 GHz-es Snapdragon (szemben az LG kétmagos 1,5 GHz-vel).

A Sharp nem zárta ki, hogy a francia Orange után más európai piacon is megjelenjen ezzel a modellel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés