Connect with us

Hirdetés

technokrata

Győztünk! Magyarok nyerték a világversenyt!

Startup

Győztünk! Magyarok nyerték a világversenyt!

Magyar győzelem a CEE Lift Off!-on: a BOOKR Kids nyerte a 150.000 eurót

Hazai győzelem született a régió legnagyobb startup versenyén: 23 ország 148 startupja közül a mesekönyvek forradalmasítója, a BOOKR Kids nyerte meg a fődíjat. A közönség a céges csapatépítéseket tudományos pszichológiai módszertanra és sportos megmérettetésekre alapozó Battlejunglet tartotta a legjobbnak, míg a zsűri a szív és érrendszeri betegségekben szenvedők életét megkönnyítő, a ruházatba EKG-t építő MyCG-t jutalmazta különdíjjal.

IMG_1740

 

A Brain Bar Budapest részeként megrendezett eseményén a Power Angels alapító tagjaiból, valamint a SpeedInvest és a Credo Ventures régióért felelős partnereiből álló zsűri a gyerekek mesekönyvolvasási szokásait forradalmasító projektet tartotta a legjobbnak. A BOOKR Kids sikere nemzetközi viszonylatban is komoly sikernek számít: a magyar csapat 23 ország 148 induló vállalkozása közül került ki győztesen. A győztes az OXO Labs által biztosított fél éves akcelerátor program mellett a hazai befektetők szupercsapataként aposztrofált Power Angelstől kap 150.000 eurós befektetési ajánlatot, és a co-working terek hazai pionírjának számító Lofficeban tölthet el 6 hónapot.

A 10 döntős csapat közül a közönség a Battlejungle csapatára húzta be a legtöbb voksot. A HR tréning szolgáltatásokat alapjaiban megreformáló cég, amely az az Oppenheim ügyvédi iroda támogatását élvezheti 1 éven keresztül, hatalmas piacot céloz meg innovatív szolgáltatásaival.

IMG_1859

A zsűri a kardiovaszkuláris betegségekben szenvedő MyCG csapatát jutalmazta különdíjjal. A francia székhelyű cég, amely egy szív és érrendszeri beavatkozásokra specializálódott magánklinikát is működtet, egy ruhába építhető EKG fejlesztésén dolgozik. A MyCG számára a Kreatív magazin PR toplistáján 2015-ben második alkalommal is az év PR vállalatának választott UNIOMEDIA COMMUNICATIONS biztosít teljes körű PR szolgáltatást egy crowdfunding kampányához.

 



Szólj hozzá!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés