Connect with us

Hirdetés

technokrata

80 díjat nyert el a Samsung a világ egyik legrangosabb dizájnversenyén

Kütyük

80 díjat nyert el a Samsung a világ egyik legrangosabb dizájnversenyén

80 díjat nyert el a Samsung a világ egyik legrangosabb dizájnversenyén

Arany Díjat kapott a Samsung a személyre szabható élményt nyújtó formatervezésért a 2023-as iF Design Award díjátadón

Kilenc különböző kategóriában, összesen 80 díjat vehetett át a Samsung a világ egyik legrangosabb dizájnversenyén, a német iF Design Award 2023-on.

A szakmai zsűri a Samsung eszközök – többek között a TV készülékek, háztartási gépek, okostelefonok – formatervezése mellett a felhasználói élmény kialakítását is értékelte. A Samsung Bespoke Infinite Line hűtőszekrény és konyhai készülékek olyannyira elnyerték a bírák tetszését, hogy az iF Design Award 2023-as versenyének egyik aranyérmével is elismerték.  

Az 1953-ban, Die Gute Industrieform e.V. néven alapított iF Design Award szakértői a termékek egyediségét és hatásfokát értékelik kilenc különböző kategóriában: Termék, Csomagolás, Kommunikáció, Koncepció, Belsőépítészet, Építészet, Szolgáltatástervezés, Felhasználói élmény (UX) és Felhasználói felület (UI).

„Fontos, hogy olyan minőségi élményeket kínáljunk, amelyek ötvözik a folyamatosan változó felhasználói igényeket és az új technológiákat. Továbbra is az a célunk, hogy termékeinkkel megkönnyítsük a mindennapokat.”

– mondta TM Roh, a Samsung vállalati dizájnközpontjának elnöke és vezetője.

Arany iF Díjjal ismerték el a személyre szabható élményt nyújtó formatervezést

A Bespoke Infinite Line egy prémiumkategóriás beépített hűtő, amely fagyasztó-, hűtőszekrény és borhűtő formájában is elérhető, valamint olyan időtálló, modern és moduláris kialakítással rendelkezik, amellyel beleolvad szinte bármilyen belső térbe. A letisztult formatervezésű, kiváló minőségű természetes anyagokból készült készülék a konyha éke lehet,  miközben maximalizálja a kényelmet, és optimalizálja az élelmiszerek tárolását.

A hűtőszekrény külső borítása kiváló minőségű alumíniumból készült, amely jobban ellenáll a horpadásoknak, karcolásoknak, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felületéről könnyedén eltávolítsák az esetleges foltokat és szennyeződéseket. A Black Metal Cooling hűtőrendszer és a Tunnel Lighting technológia világos és elegáns belső teret kölcsönöz az eszköznek. Ez a két funkció együttesen teremti meg a hűtőszekrény formájának és funkcióinak kifinomult egyensúlyát.

A Samsung hozta el a legtöbb díjat a 2023-as iF Design Awardról

Kilenc különböző dizájnkategóriában – beleértve a Termék és Felhasználói élmény kategóriát – szerzett, összesen 80 díjjal a 2023-as iF Design Award abszolút győztese a Samsung. A Bespoke Infinite Line Arany Díja mellett a Samsung a Termék kategóriában több elismerésben is részesült. Díjazták az Odyssey Arkot, a vállalat első 55 col átmérőjű 1000R ívelt képernyőjű gaming monitorját. Elismerték az All-in-one Clean Station™ multifunkcionális töltőállomással rendelkező vezeték nélküli Bespoke Jet™ robotporszívót.

A szakmai zsűri díjazta a Samsung TV-k akadálymentes felhasználói élményét szolgáló Jelnyelvi útmutatóját, amely jelnyelven magyarázza el a tévémenü különböző pontjait, valamint a Samsung Space Tycoont, amely egy olyan virtuális játszótér és menedzsment-szimulációs játék a Roblox metaverzum felületén, amelyben a felhasználók különböző játékokat hozhatnak létre, játszhatnak és megoszthatják tapasztalataikat a Samsung eszközökkel kapcsolatban.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés