Connect with us

technokrata

Te is megveheted az év leginkább várt mobilját!

Kütyük

Te is megveheted az év leginkább várt mobilját!

Nincs több meghívásos rendszer, a OnePlus 3 bárki számára megvásárolható lesz.

A OnePlus igencsak egyedi módon dobta piacra a OnePlus One-t. A cég első készülékét ugyanis meghívásos rendszerrel lehetett megvásárolni, azaz aki nem jutott hozzá egy meghívóhoz, az pórul járt és csak a GSM boltok eleve drágább kínálatából szerezhette meg a telefont.

oneplus3

Mindennek az volt az oka, hogy a kínai gyártó eredetileg 50 ezer darabot kívánt értékesíteni a One-ból, de az olcsó ár és a korrekt hardver okán végül 1 milliót is meghaladták az eladási adatok. Épp ezért nem véletlen, hogy ez a megoldás a OnePlus 2-nál és a OnePlus X-nél is megmaradt, mindkét mobilnál eltelt néhány hónap, mire az igényeket sikerült úgy kielégíteni, hogy már eltörölhették ezt a rendszert.

oneplus05-702x336

Épp ezért jó hír, hogy a OnePlus bejelentette, hogy a június 14-én érkező OnePlus 3-nál már nem lesz ilyen korlátozás, a telefont bárki megvásárolhatja majd a cég weboldalán, már az első naptól kezdve. Igaz, azt nem tudni, hogy mekkora raktárkészlettel készül a gyártó, tehát benne van a pakliban, hogy esetleg néhány óra alatt kiapadnak a készletek és újra hetekig kell majd várni.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin