Connect with us

technokrata

A Volkswagen új önvezető kenyérpirítója egyből sikert aratott

286416_volkswagen_cedric_concept_le_futur_de_la_mobilite_urbaine_selon_le_constructeur

Garázs

A Volkswagen új önvezető kenyérpirítója egyből sikert aratott

A Volkswagen új önvezető kenyérpirítója egyből sikert aratott

Sedric-hez nem kell majd sofőr, nem lesz benne sem kormány, sem pedálok

A Volkswagen bemutatta a legújabb self-driving személygépkocsiját, melyet a ‘Sedric’ nevet viseli (SElf DRIving Car). A jármű teljesen automata irányítású lesz, nem lesz felszerelve semmilyen manuális irányításra alkalmas eszközzel.

A jármű belseje teljesen megváltoztatja az autókról kialakult általános elképzeléseinket, inkább egy 4 személyes Lounge Bar-ra hasonlít a belső stílusos bőrülésekkel, egymással szembefordítva. Először a genfi autókiállításon csodálhatták meg az új koncepciót, mellyel az önjáró autók fontosságára szeretné felhívni a figyelmet az óriáscég.

Tehát nem egy kész modellről beszélünk, inkább egy előremutató és közeli álomról, amely hamarosan megvalósulni látszik. Valószínűleg az elkövetkezendő modellekben apránként felfedezhetjük a koncepcióból kiemelt dizájnelemeket, illetve elkezdhetünk belenyugodni, hogy idővel nem lesz szükség megtanulnunk autót vezetni, csak beülni egy dobozba, ami majd elvisz minket ‘A’-ból ‘B’-be. Kérdés, hogy mi lesz az autóvezetés örömével? Megmarad hobbinak?

 

Forrás: The Verge

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom