Connect with us

Megjött a program, ami kiváltja az Ubert!

taxifyapp

Garázs

Megjött a program, ami kiváltja az Ubert!

A Taxify rendkívüli módon hasonlít az Uberre, viszont taxisokkal működik.

Immár Magyarországon is elérhető az Uber-pótló applikáció, a Taxify. Az alkalmazás lényege, hogy a hazánkból kivonult szolgáltatáshoz hasonló módon, egyszerűen, a telefonunkkal rendeljünk fuvart. Az észt vállalkozás ma délben kezdte meg működését, azonban ne várjunk semmiféle akciót, hiszen a szolgáltatás a taxisoknak meghatározott tarifán üzemel, azaz a 450 forintos alapdíj után kilométerenként 280 forinttal nő a végösszeg.

taxifyapp

Ettől eltekintve azért sok a hasonlóság az Uberrel, hiszen itt is a pozíciónk alapján hívhatunk taxit, illetve út közben követhetjük is az útvonalat, a rendszer pedig számolja a tarifát is, így elvileg nincs mód arra, hogy a taxis átverjen bennünket.

taxify

Sőt, bankkártyás fizetés is megoldható, ez esetben meg kell adnunk a bankkártyánk adatait, ilyenkor az utazás végén levonja az összeget a rendszer a számlánkról. Pont úgy, mint az Ubernél. Különbség viszont, hogy itt akár készpénzes opciót is választhatunk, erre a konkurenciánál nem volt lehetőség.

taxify3

Jó hír, hogy az utazásról a rendszer minden adatot elment, így egy későbbi konfliktus esetén a pontos időpont, a sofőr neve és az autó rendszáma is visszakereshető. A Taxify közleménye alapján még előfordulhat egy-két hiba a rendszerben, ezeket azonban a lehető leghamarabb javítják majd. Aki szívesen kipróbálná az alkalmazást, az bátran töltse le, hiszen Androidra, iOS-re és Windows Phone-ra is elérhető.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom