Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mostantól 360 fokban tévézhetsz a mobilodon!

Viselhető Tech

Mostantól 360 fokban tévézhetsz a mobilodon!

Megjött a MinDig TV új alkalmazása.

A Balaton partján, útközben vagy éppen otthon – mobileszközön, előfizetési díj nélkül bárki követhette a Foci-EB mérkőzéseit, az 1,2 millió letöltéssel rendelkező MinDig TV Applikáción keresztül. Az átlagos felhasználószám 2016. június 10. és július 10. között ugrásszerűen, másfélszeresére nőtt.

A designjában nemrég megújult MinDig TV Applikáció új, élő csatornákkal, előfizethető csomagokkal és rendszeresen frissülő, ingyenes videótartalmakkal jelentkezik. Az élőben indítható csatornák között megtalálható az M4 Sport, augusztus 1-je óta pedig az M5 csatorna is, ráadásul mindkét adó HD minőségben, ingyenesen. Az Applikáción belüli M4 csatornaindítási szám a Foci-EB kiemelkedő időszakaiban több mint nyolcszorosára nőtt.

sony-morpheus-vr-4285

Most pedig az Appsters Kft.-vel közösen elindítják a MinDig VR Applikációt. Az ingyenes alkalmazásban található tartalmak betekintést engednek abba a világba, amit a 360 fokos tartalommegjelenítés kínálhat. Elsőként a Széchenyi-hegyi adótoronyról, kb. 70 méteres magasságból készült egy naplemente-videó. Természetesen további videók elkészítését és integrálását is tervezi a vállalat.

Az alkalmazás csak Android 4.4 (Kitkat) vagy újabb operációs rendszert futtató mobilkészülékre telepíthető a Google Play áruházból. Ahhoz, hogy a VR módot használni lehessen, a készüléknek rendelkeznie kell giroszkóppal és gyorsulásmérővel, ezek hiányában csak a normál nézet lesz elérhető. Az alkalmazás figyelmezteti a felhasználót, amennyiben az adott készüléken valamilyen hardver vagy szoftver hibája miatt a program nem futhat megfelelően. A teljes élményhez VR szemüvegre van szükség, a mobilkészüléket ebbe a szemüvegbe kell behelyezni a videó szemüveg módban való indítása után.

Természetesen az is megtekintheti a teljes videót, akinek nincs ilyen speciális szemüvege, mivel a normál módban való indítás esetén is lehet mozgatni a képet a mobil készüléken ugyanúgy, ahogy azt már például a térkép alkalmazásoknál megszokhatták a felhasználók.

 



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés