Connect with us

Hirdetés

technokrata

A G-Shock kedvelőket célozza meg az Alcatel új okosórája

Viselhető Tech

A G-Shock kedvelőket célozza meg az Alcatel új okosórája

Bemutatkozott az Alcatel Go Watch .

Újabb viselhető eszköz mutatkozott be az IFA-n, az Alcatel Go Watch formájában. Az új Moto 360 és a Samsung Gear S2 után nem könnyű lenyűgözni a közönséget, de az Go Watch egészen más utat választott ehhez.

Nem titok, hogy az ihletet a Casio G-Shock órákból merítették, mely az elmúlt két évben újra nagy népszerűségnek örvendhetett, de talán ezzel kicsit elkéstek. A hatalmas káva a kijelző körül és a középső gomb kiköpött mása az eredetinek.

Az eszköz annyira nagy, hogy egy teljes nagyságú micro USB is elfér rajta, így nem lesz nehéz neki töltőt találni. A házat le is szedhetjük és különböző színek közül válogathatunk. Az Androiddal és iOS-szel is működő óra képes a hívások, üzenetek, email-ek kezelésére és még az időjárást valamint szívritmusunkat is ellenőrizhetjük vele.

Sajnos azonban itt ki is merülnek a funkciók, bár a vállalat egy “emotion pulse” mérővel is ellátta a jószágot, amit magunk sem értünk pontosan, hogy mire szolgál. A leírás alapján érzelmeinket méri a szívritmusmérőn keresztül, melyet grafikon formájában megoszthatunk másokkal. Az eszköz ára és elérhetősége még nem nyilvános.

Forrás: The Verge



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés