Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bréking! Egy hónapig bírja a Vector okosórája

Viselhető Tech

Bréking! Egy hónapig bírja a Vector okosórája

A Vector új okosórái minden eddiginél tovább bírják majd.

Az idei Baselworld rendezvényen számos okosóra bemutatkozott, azonban a Vector újdonságainak hallatán mindenki felkapta a fejét. A Luna és Meridian nevekkel illetett kör illetve szögletes kijelzős eszközök 30 napig bírják majd egyetlen töltéssel. Igen, jól olvastad 30 napig! Ezzel szinte mindenkit lekőrözhetnek a piacon, ugyanis a Pebble újonnan megjelent modellje is csak 10 napig bírja, nem beszélve az Apple Watch egy napos üzemidejéről.

A hosszú üzemidő azonban kompromisszumokkal is jár, hiszen az első Pebble óráknál is látott monokróm e-ink kijelzőt használták, valamint a navigációt érintőképernyő híján gombokkal kell végeznünk. Mindezek ellenére azonban számtalan okos funkciót kapunk a lépésszámlálástól kezdve az értesítések megjelenítéséig.

A Nike volt dizájnere, Steve Jarvis és a Timex CEO Joe Santana által megálmodott készülékről biztosan fogunk még hallani, hiszen Androiddal, iOS-szel és még Windows telefonnal is képes működni, de egyelőre nem árulták el milyen rendszer fut a lenyűgöző készüléken. A kör kijelzős Luna 350, míg a szögletes kijelzős Meridian 200 dollárért lehet a miénk, és mindkettőhöz választhatunk műanyag vagy bőr szíjat is. Hamarosan érkeznek a drágább, prémium modellek is, de erről egyelőre nincsenek információink.



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés