Connect with us

Hirdetés

technokrata

Veszélyben az Apple Watch premierje?

Viselhető Tech

Veszélyben az Apple Watch premierje?

Elképzelhető, hogy nem lesz elég óra az április 24-ei kezdéskor.

Már csak alig egy hónap van hátra az Apple Watch rajtjáig, a legújabb információk szerint azonban nem úgy mennek a dolgok, ahogyan azt Cupertinóban eltervezték. Kínai források ugyanis tudni vélik, hogy az eredetileg tervezett, havi 2,5-3 milliós gyártási mennyiségnek körülbelül csak a felét, 1,3-1,5 milliót tudnak készíteni az órából, ez pedig készlethiányhoz vezethet.

apple_watch_4

A legnagyobb problémát a képernyő okozza, az LG által gyártott részegység ugyanis nagy hibaszázalék mellett készíthető el, ez pedig megnehezíti a kívánt mennyiség elérését. Szintén gond, hogy jelenleg a Quanta végzi az Apple Watch gyártását, a vállalat pedig mindeddig a laptopok és más, nagyobb méretű termékek készítésére specializálódott, így nehézséget okoz nekik az apró méretű újdonság megmunkálása.

Az Apple várhatóan a Samsung Display és a Japan Display Corporation segítségét is igénybe veszi a kijelzők gyártásában, míg a Foxconn a  termeléssel járulhat hozzá az okosóra sikeréhez. Így ha a rajtkor nem is, de röviddel utána már elképzelhető, hogy elég mennyiségű Apple Watch áll majd a felhasználók rendelkezésére. 



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés