Connect with us

technokrata

Komoly vetélytársa érkezett az Apple Watch-nak

Viselhető Tech

Komoly vetélytársa érkezett az Apple Watch-nak

Alig egy hét telt el az Pebble Time megjelenése óta, és a gyártó már be is mutatta a Time Steel modellt, mely a Pebble Steel utódjaként mutatkozott be.

A készülék szinte minden részletében megegyezik a Time modellel, azonban ahogy a névből is látszik fémből készült. Egészen a szíjtól a gombokig minden rozsdamentes acél az órán, így valóban prémium készülékként könyvelhetjük el. Az óra igaz 1 mm-rel vastagabb, mint a Time, de plusz három nap üzemidőt kapunk emellett, mellyel akár 10 napig is bírja majd egyetlen töltéssel. Mivel iOS készülékekkel is használható, bizony remek ellenfele lesz az Apple Watch-nak is, és mint látjuk ezt külsejében is erősen kihangsúlyozták.

Pebble Time Steel és az Apple Watch

Itt azonban még nincs vége. Bemutatták az smartstraps szíjakat, amivel bárki ki tudja cserélni a szíjat egyetlen gomb megnyomásával, valamint a hardverfejlesztők új lehetőséget kapnak az innovációra. A CEO, Eric Migicovsky a szíjak kihasználásában látja az okosórák jövőjét, és például GPS-t, külön akkumulátort vagy extra szenzorokat is elhelyezhetnének a ezekben az okos szíjakban. Az Kickstarter projekten keresztül az eszköz ára mindössze 250 dollár, amibe egy fém és egy bőr szíj is beletartozik, de ha nem vagyunk elég gyorsak lehet, hogy már csak a kereskedelmi áron vehetjük meg az órát, ami 299 dollár.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák