Connect with us

technokrata

Szeptemberben érkezik az iWatch?

Viselhető Tech

Szeptemberben érkezik az iWatch?

A legújabb pletykák szerint néhány héten belül megismerhetjük az Apple okosóráját.

A legfrissebb hírek szerint a szeptember 9-ére várt iPhone 6 bemutatón még egy újdonság debütálhat. Ez pedig nem más, mint a már régen várt iWatch, az Apple okosórája. A Recode információi szerint az iOS 8-ban nagyon mélyen integrálva lesznek az egészségügyi funkciók, illetve itt jelenik meg a HomeKit, az intelligens otthon is.

iwatch-concept

A pletykák szerint a gyártó igen erős hangsúlyt fektet a hordozható fitness és egyéb egészségügyi eszközökre, így tulajdonképpen egyáltalán nem tűnik logikátlannak, hogy az új készülék és operációs rendszer mellé egyidejűleg az iWatch is debütáljon. Természetesen még nem szabad mindezt készpénznek venni, hiszen még az iPhone 6 körül is meglehetősen nagy a felhajtás, illetve az Apple nem feltétlen fedi fel az összes nagy ütőkártyáját egyetlen eseményen.

Emlékezzünk, hogy például az iPad aktuális frissítései egy külön rendezvény keretében kerülnek bemutatásra, így bár az iWatch szorosan kapcsolódik az iPhone 6-hoz és az iOS 8-hoz egyaránt, nem garantált, hogy ezekkel egy időben lehull a lepel a cég okosórájáról is.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin