Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Telekom szerverei is izzadni fognak nyáron

Nincs kategorizálva

A Telekom szerverei is izzadni fognak nyáron

Amíg mi a melegtől, addig a gépek a megnövekedett adatforgalomtól!

Az üdülőhelyeken jellemzően a nyári hónapokban nő meg ugrásszerűen az adathasználat, a legkiemelkedőbb adatokat a Balatonnál például júliusban és augusztusban mérik. Míg a Balaton menti települések tavaly februári összesített adatforgalma 45 Terabyte körül volt, addig augusztusban elérte a 235 Terabyte-ot, ami több mint ötszörös emelkedést jelent tehát az átlagos havi forgalomhoz képest az év egyéb időszakában. A nyári sportesemények és a mobilos videózás előretörése miatt idén még ennél is nagyobb adatforgalomra számítanak a felkapott nyári nyaralóhelyek körzetében.


usingstrandphone

A Telekom 4G hálózatának lakossági kültéri lefedettsége országosan már meghaladta a 97,5 százalékot, így megbízható 4G szolgáltatással várják a nyaralókat mind a balatonparti üdülőhelyeken, mind a Velencei-tó és a Tisza-tó partján. A Telekom Magenta 1-es ügyfelei egész nyáron át gondtalanul facebookozhatnak, zenét streamelhetnek, útközben is videót vagy sportközvetítést nézhetnek, hiszen a Telekom a nyári hónapokban eltörölte a mobilinternet adatkorlátot minden Magenta 1 és Magenta 1 Business kedvezménycsomagban.

Ugyanakkor gondoltak azokra is, akik még nem vonták össze szolgáltatásaikat Magenta 1-be: a Next és Next Business előfizetőknek megduplázták a felhasználható adat mennyiségét. A dupla adatmennyiség pedig nemcsak nyárra szól, hanem az előfizetés teljes időtartamára. További részletek a Telekom honlapján (www.telekom.hu)



Szólj hozzá!

További Nincs kategorizálva

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés