Connect with us

technokrata

Komoly mérföldkőhöz ért az Invitel

Nincs kategorizálva

Komoly mérföldkőhöz ért az Invitel

A nagykereskedelemben erősít a szolgáltató.

Az Invitel Zrt. a hazai távközlési piac nagykereskedelmi szegmensének egyik legjelentősebb, több területen piacvezető szereplője. Szolgáltatásainak alapvető infrastrukturális bázisát a társaság több mint 9000 km hosszú optikai gerinchálózata jelenti, melyre építve többek között korszerű Carrier Ethernet szolgáltatásokat is nyújt mintegy 250 nagykereskedelmi partnerének: vezetékes és mobil távközlési szolgáltatóknak, kábeltelevíziós társaságoknak és nemzetközi társszolgáltatóknak.

invitel2

A meglévő szervezeti keretek átalakításával az Invitel középpontba helyezi az ügyfélcentrikus működést. Az önálló szervezeti egységek létrehozásával tovább erősödik a belföldi és külföldi nagykereskedelmi partnerek dedikált kiszolgálása. Az aktívabb külpiaci szerepvállalás érdekében új szervezetként létrejön a nemzetközi nagykereskedelmi igazgatóság. Az új szervezeti egység elsődleges feladata, hogy építve az Invitel magas színvonalú gerinchálózatára és országos lefedettségű helyi hálózatára, erősítse a társaság jelenlétét a nemzetközi távközlési piacon. Az új terület vezetésére Kapitány Beatrix kapott megbízást. A szakember az elmúlt években a British Telecomnál, a GTS-nél és a Deutsche Telekomnál töltött be nagykereskedelmi értékesítési igazgatói és stratégiai vezetői pozíciókat. Kapitány Beatrix széleskörű nemzetközi vezetői tapasztalatokkal rendelkezik az üzleti ügyfelek kiszolgálásának fejlesztése, és a regionális piaci átalakítások menedzselésének területén.

CE2.0_Certification_Logo

Ezzel egyidejűleg létrejön a belföldi nagykereskedelmi igazgatóság, amelynek vezetője Barta Attila, a nagykereskedelmi területet korábban is irányító szakember. A szakterület működése is átalakul, és a legfontosabb ügyfélszegmensek (vezetékes és mobil távközlési társszolgáltatók, kábeltelevíziós társaságok) távközlési és IT igényeinek komplex kiszolgálását végző belső szervezet és működés valósul meg.

A nagykereskedelmi partnerek egyedi igényeire szabott működést tovább erősíti, hogy a részükre nyújtott szolgáltatások műszaki támogatását a jövőben dedikált üzemeltetői szakembergárda fogja ellátni.Javorniczky_Aron_Invitel

„Az infokommunikációs piacon napjainkban általánosan tapasztalható jelenség az ügyféligények mélyreható változása. Ez a trend a nagykereskedelem területén is érvényesül: saját ügyfeleikhez hasonlóan maguk a lakossági, vagy az üzleti felhasználók számára szolgáltatást nyújtó vállalatok is egyre inkább komplex, egyedi, magas hozzáadott értékű megoldásokat várnak el a nagykereskedelmi szolgáltatóktól. Annak érdekében, hogy az Invitel tovább erősítse meglévő piaci pozícióit ebben a szegmensben, folytatjuk vállalati és nagykereskedelmi üzletágunk tavaly megkezdett szervezeti átalakítását és az ügyféligényekre fókuszáló működést a nagykereskedelem területén is kiteljesítjük” – fogalmazott Javorniczky Áron, az Invitel vállalati és nagykereskedelmi üzletágának vezetője.

”A mostani átalakításnak fontos előfeltétele volt a korábbi években megkezdett, és jelenleg is zajló intenzív hálózatfejlesztési programunk, melynek keretében országos lefedettségű, egységes IP alapú hálózatot építünk ki. A program sikerét jelzi, hogy hazánkban elsőként az Invitel képes az elismert nemzetközi szakmai szervezet, a Metro Ethernet Forum (MEF) által tanúsított Carrier Ethernet szolgáltatások nyújtására – többek között nagykereskedelmi partnerei részére. A most bejelentett szervezeti átalakítás tehát szerves folytatása az elmúlt évek fejlesztéseinek” – összegezte a nagykereskedelmi szegmenst érintő erőforrások bővítésének indokait az Invitel vezérigazgató-helyettese.Szólj hozzá!

További Nincs kategorizálva

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin