Connect with us

Hirdetés

technokrata

Komoly mérföldkőhöz ért az Invitel

Nincs kategorizálva

Komoly mérföldkőhöz ért az Invitel

A nagykereskedelemben erősít a szolgáltató.

Az Invitel Zrt. a hazai távközlési piac nagykereskedelmi szegmensének egyik legjelentősebb, több területen piacvezető szereplője. Szolgáltatásainak alapvető infrastrukturális bázisát a társaság több mint 9000 km hosszú optikai gerinchálózata jelenti, melyre építve többek között korszerű Carrier Ethernet szolgáltatásokat is nyújt mintegy 250 nagykereskedelmi partnerének: vezetékes és mobil távközlési szolgáltatóknak, kábeltelevíziós társaságoknak és nemzetközi társszolgáltatóknak.

invitel2

A meglévő szervezeti keretek átalakításával az Invitel középpontba helyezi az ügyfélcentrikus működést. Az önálló szervezeti egységek létrehozásával tovább erősödik a belföldi és külföldi nagykereskedelmi partnerek dedikált kiszolgálása. Az aktívabb külpiaci szerepvállalás érdekében új szervezetként létrejön a nemzetközi nagykereskedelmi igazgatóság. Az új szervezeti egység elsődleges feladata, hogy építve az Invitel magas színvonalú gerinchálózatára és országos lefedettségű helyi hálózatára, erősítse a társaság jelenlétét a nemzetközi távközlési piacon. Az új terület vezetésére Kapitány Beatrix kapott megbízást. A szakember az elmúlt években a British Telecomnál, a GTS-nél és a Deutsche Telekomnál töltött be nagykereskedelmi értékesítési igazgatói és stratégiai vezetői pozíciókat. Kapitány Beatrix széleskörű nemzetközi vezetői tapasztalatokkal rendelkezik az üzleti ügyfelek kiszolgálásának fejlesztése, és a regionális piaci átalakítások menedzselésének területén.

CE2.0_Certification_Logo

Ezzel egyidejűleg létrejön a belföldi nagykereskedelmi igazgatóság, amelynek vezetője Barta Attila, a nagykereskedelmi területet korábban is irányító szakember. A szakterület működése is átalakul, és a legfontosabb ügyfélszegmensek (vezetékes és mobil távközlési társszolgáltatók, kábeltelevíziós társaságok) távközlési és IT igényeinek komplex kiszolgálását végző belső szervezet és működés valósul meg.

A nagykereskedelmi partnerek egyedi igényeire szabott működést tovább erősíti, hogy a részükre nyújtott szolgáltatások műszaki támogatását a jövőben dedikált üzemeltetői szakembergárda fogja ellátni.Javorniczky_Aron_Invitel

„Az infokommunikációs piacon napjainkban általánosan tapasztalható jelenség az ügyféligények mélyreható változása. Ez a trend a nagykereskedelem területén is érvényesül: saját ügyfeleikhez hasonlóan maguk a lakossági, vagy az üzleti felhasználók számára szolgáltatást nyújtó vállalatok is egyre inkább komplex, egyedi, magas hozzáadott értékű megoldásokat várnak el a nagykereskedelmi szolgáltatóktól. Annak érdekében, hogy az Invitel tovább erősítse meglévő piaci pozícióit ebben a szegmensben, folytatjuk vállalati és nagykereskedelmi üzletágunk tavaly megkezdett szervezeti átalakítását és az ügyféligényekre fókuszáló működést a nagykereskedelem területén is kiteljesítjük” – fogalmazott Javorniczky Áron, az Invitel vállalati és nagykereskedelmi üzletágának vezetője.

”A mostani átalakításnak fontos előfeltétele volt a korábbi években megkezdett, és jelenleg is zajló intenzív hálózatfejlesztési programunk, melynek keretében országos lefedettségű, egységes IP alapú hálózatot építünk ki. A program sikerét jelzi, hogy hazánkban elsőként az Invitel képes az elismert nemzetközi szakmai szervezet, a Metro Ethernet Forum (MEF) által tanúsított Carrier Ethernet szolgáltatások nyújtására – többek között nagykereskedelmi partnerei részére. A most bejelentett szervezeti átalakítás tehát szerves folytatása az elmúlt évek fejlesztéseinek” – összegezte a nagykereskedelmi szegmenst érintő erőforrások bővítésének indokait az Invitel vezérigazgató-helyettese.



Szólj hozzá!

További Nincs kategorizálva

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés