Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már csak pár napig pályázhatnak a helyi közösségek a környezetük megújítására

közösségek

Tipp

Már csak pár napig pályázhatnak a helyi közösségek a környezetük megújítására

Már csak pár napig pályázhatnak a helyi közösségek a környezetük megújítására

Kültéri és beltéri falfelülettel is pályázhatnak a közösségek az elszürkült közösségi tereik újjávarázsolására – május 13-ig!

Tizenegyedik alkalommal írta ki pályázatát a Let’s Colour Településszépítő Egyesület, melyben továbbra is várja a hazai iskolák, óvodák, kórházak, önkormányzatok és aktív közösségek jelentkezését.

A pályázók idén is jelentős nyereményre számíthatnak, a tét nem kevesebb, mint 800 négyzetméter kültéri vagy beltéri falfelület kifestésére elegendő színes falfesték. A pályázatokat az egyesület weboldalán már csak pár napig, május 13-ig nyújthatják be a résztvevők.

A Let’s Colour Egyesület projektjében bármely közösség vagy társadalmi csoportosulás elindulhat, akik tevékeny részt akarnak vállalni környezetük megszépítésében. A szervezők a korábbi évekhez hasonlóan két kategóriában várják a jelentkezéseket, a tízezer fő alatti, illetve a tízezres lélekszámot meghaladó települések idén is külön csoportban versengenek. A pályázat nyerteseinek a Let’s Colour a festéshez szükséges mennyiségű festék mellett a grafikai tervek elkészítését, a munka szakmai koordinálását, valamint a szakértői támogatást is biztosítja, az akciót pedig a közösségek önkénteseivel együtt valósítják meg. A nevezés feltétele, hogy a megújítani kívánt kültéri vagy beltéri falfelületet – mely az adott közösség életében központi szerepet tölt be – a pályázó biztosítsa.

Közeleg a határidő: május 13-ig nyújthatók be a pályázatok!

A pályázatok még pár napig, azaz május 13. 12:00-ig tölthetők fel a www.letscolour.hu weboldalra. A jelentkezés sorrendje nem számít az elbírálás során, a megadott határidőn belül bármikor el lehet küldeni a pályázatokat. Ezután két héten keresztül lehet szavazni a benyújtott pályázatokra 2022. május 16-tól egészen május 27-ig. Az itt leadott online szavazatok kategóriánkként 3-3 pályaművet juttathatnak a döntőbe. Ezt követően egy szakmai zsűri a korábbi szavazatok számától függetlenül választja ki mindkét kategória nyertes pályázatát. A végső eredményhirdetésre május 30-án kerül sor. Azoknak a döntősöknek se kell csüggedniük, akik nem nyerik meg a pályázatot, ők értékes vigaszdíjként 50-50 liter színes, Dulux falfestéket kapnak. A pályázat nyerteseinek legkésőbb 2022. augusztus 15-ig kell megvalósítaniuk a festéseket.

Érdemes időben jelentkezni

A Let’s Colour Településszépítő Egyesület 2011-es alapítása óta eddig több mint 25 ezer négyzetméternyi elszürkült és leromlott falfelületet varázsolt színessé országszerte, csaknem 2500 önkéntes segítségével. A tavalyi felhívásra rekordmennyiségű, összesen 143 pályázat érkezett, amire a 2 hetes szavazási időszak alatt közel 73 ezer szavazatot adtak le. A szervezők idén hasonló mértékű érdeklődésre számítanak, érdemes tehát időben felkészülni a pályázatra.

További Tipp

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés