Connect with us
Hirdetés

technokrata

Erre érdemes odafigyelni a blokklánc-ígéretekkel kapcsolatban

Tipp

Erre érdemes odafigyelni a blokklánc-ígéretekkel kapcsolatban

Erre érdemes odafigyelni a blokklánc-ígéretekkel kapcsolatban

Ebben a videóban a KriptoSuli bemutatja, hogy milyen ígéretek teljesülésére kell figyelned a piacon. Az elhangzott tranzakciós díjak az elmúlt időszak átlagértékei.

A Binance Smart Chain legalább 100 tranzakciót képes kezelni másodpercenkért.

A videóban egy kifejezetten általános problémát elemez Györfi András a Kriptoakadémia videós oktatósorozatában, ami nem más, mint a be nem teljesülő, hamis ígéretek. Sajnos többen ígérnek sokmindent, de vannak nagyon fontos nüansznyinak tűnő részletek, melyek esetleg nem felelnek meg teljes mértékben a valóságnak, így könnyen befürödhetünk. Legtöbbe esetben a háttérben nem csalás, vagy rossz szándék áll, ezért érdemes óvatosnak lenni.

Pozitív ellenpéldának András az ILGON-t hozza fel, amely csapatnál a kommunikáció pont, hogy nem ilyesfajta üres ígéretekből áll.

Itt pedig megtekinthető a videóban is látható összehasonlítás, mely a Cardano, a Tron, a BSC és az ILGON között jött létre:

A konszenzus egy sajátos elegyből áll össze, illetve az ETH kompatibilitás is adott, melyet a Cardano 5 éve ígérget. Okosszerződések kapcsán is hasonló a helyzet. A staking az egyetlen olyan paraméter, amely mindegyiknél azonos. A tranzakciók száma terén is remekül vizsgázik az ILGON, hiszen másodpercenként 250-et képes végrehajtani, míg ez a Cardano esetében 10 körül van (az egymilliós ígéret ellenére).

A tranzakciós idő általában három másodperc, a tranzakciós jutalék pedig egyértelműen az ILGON-nál a legkevesebb, ráadásul az árfolyam növekedésével csökken a tranzakciós díj. A BSC esetében a hatalmas érdeklődés miatt növekedett ekkorát az elmúlt időszakban.

A videót itt nézhetitek meg teljes egészében:

További Tipp

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu