Connect with us

technokrata

A Sony csúcskategóriás mobiljai megkapják az Android 12-t

android

SmartPhone

A Sony csúcskategóriás mobiljai megkapják az Android 12-t

Kép: Nextpit

A Sony csúcskategóriás mobiljai megkapják az Android 12-t

Nem tartozik a leggyorsabbak közé a Sony, de az Xperia 1 III és az Xperia 5 III modellekre végre elindította az Android 12-es frissítést.

A Sony mobilos ágazatának sosem tartoztak az erősségei közé a szoftverfrissítések. Az utóbbi időben igyekezett rákapcsolni a gyártó, persze leginkább csak a prémium mobiljainál. Nem tartozott ezúttal sem a leggyorsabbak közé, de végre elindította az Android 12-es csomagot az Xperia 1 III és az Xperia 5 III modellekre. Elsőként a dual-SIM-es variánsok frissülnek, a többi ezeket követi.

Természetesen sok újdonság került a rendszerbe, ezekről a Sony egy útmutatót is összeállított a weboldalára. Tény ugyanakkor, hogy az újdonságok egy része a legtöbb gyártónál már rég elérhető volt.

A frissítést értelemszerűen Wi-Fi-kapcsolaton érdemes letölteni a mérete miatt, a csomag installálása előtt pedig meg kell győződni, hogy elegendő töltöttséggel rendelkezik a készülék. Aki még nem kapott értesítést, a beállítások szoftverfrissítés menüjében ellenőrizheti annak elérhetőségét, a haladók pedig manuálisan is feltehetik a firmware-t.

Forrás: ORIGO

További SmartPhone

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu