Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagyot mehet a Realme legújabb mobilja

realme

SmartPhone

Nagyot mehet a Realme legújabb mobilja

Kép: MOHOS MÁRTON / 24.HU

Nagyot mehet a Realme legújabb mobilja

A Realme egyelőre még nem mutatta be a Realme GT 2 és GT 2 Pro mobiljait, de némi betekintést nyújtott abba, hogy milyen fejlesztések várhatók a jövőben, főleg fotózás terén. A cég bejelentette, hogy a soron következő telefonjaiban lehet majd megtalálni a világ első 150 fokos látószögú ultraszéles kameráját – írja a Techradar.

Ez lenne az eddigi legmagasabb érték, mivel a Xiaomi Mi 11 Ultra is „csak” 128 fokos látószögben tud rögzíteni, így a Realme fejlesztése nagy ugrást jelenthet a mobilpiacon. Ennek köszönhetően egy halszem mód is elérhetővé válna a felvételek készítéséhez.

A cég több információt nem osztott meg a Realme GT 2 széria hiperszuper kamerarendszerével kapcsolatban, és még azt sem pontosította, hogy az alapmodell is tudja majd a 150 fokot, vagy csak a borsosabb árú Pro változat kiváltsága lesz. Annyit tudni még, hogy a csúcsmobilok elsőként kapják meg az elsőgenerációs Qualcomm Snapdragon 8 chipet, ami a jövő évben kigördülő felsőkategóriás eszközökben fog szélesebb körhöz eljutni.

Forrás: 24.hu

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés