Connect with us

Hirdetés

technokrata

Így nézhetnek ki az új Samsung Galaxy Z Flip és Fold 3 mobilok

SmartPhone

Így nézhetnek ki az új Samsung Galaxy Z Flip és Fold 3 mobilok

Így nézhetnek ki az új Samsung Galaxy Z Flip és Fold 3 mobilok

Reméljük a kiszivárogtatott képek valósnak bizonyulnak a jövőben!

A Samsung legújabb összehajtható készülékei, a Galaxy Z Flip 3 és a Galaxy Z Fold 3 valószínűleg még nem fognak debütálni az elkövetkezendő hónapokban, viszont néhány kiszivárgott képet így is megtekinthetünk róluk.

Anthony, a népszerű YouTuber tette közzé csatornáján az egészen hivatalosnak tűnő képeket a Galaxy Z Flip 3 és Galaxy Z Fold 3 készülékekről.

A videón látható, hogy a kétszínű tónussal ellátott felületek még inkább szögletesek, mint elődjeik. Egyébként, ha ilyen lesz az új design, nagyon fogjuk szeretni! Anthony továbbá arra is felhívja a figyelmet a fenti videóban, hogy a készülék teljes egészében Corning’s Gorilla Glass Victus típusú üveggel van borítva, mely a tartósság szempontjából kifejezetten előnyt jelenthet számunkra. Egyenként két darab 12 mPx-es kamera látható a videón, melyből az egyik ultraszéles szenzorral is rendelkezik. Az értesítések is sokkal nagyobban jelennek meg a kamera melletti fekete részen, mint az előző modelleken.

Az ujjlenyomatolvasó valószínűleg a bekapcsoló gomb lesz, ami kifejezetten előnyös egy összehajtható készüléknél. Gondoljunk csak bele, mennyivel logikusabb még kinyitás előtt feloldani egy ilyen készüléket! A videóból kiderül továbbá, hogy sokkal menőbb kamerát és sztereó hangszórókat is kap az új modell. Mindemellett sokkal több lehetőséget kapunk a becsukott állapotban lévő használatot illetően. Valószínűleg július környékén számíthatunk kilövésre!

Forrás: TheNextWeb

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés