Connect with us
Hirdetés

technokrata

Így nézhetnek ki az új Samsung Galaxy Z Flip és Fold 3 mobilok

SmartPhone

Így nézhetnek ki az új Samsung Galaxy Z Flip és Fold 3 mobilok

Így nézhetnek ki az új Samsung Galaxy Z Flip és Fold 3 mobilok

Reméljük a kiszivárogtatott képek valósnak bizonyulnak a jövőben!

A Samsung legújabb összehajtható készülékei, a Galaxy Z Flip 3 és a Galaxy Z Fold 3 valószínűleg még nem fognak debütálni az elkövetkezendő hónapokban, viszont néhány kiszivárgott képet így is megtekinthetünk róluk.

Anthony, a népszerű YouTuber tette közzé csatornáján az egészen hivatalosnak tűnő képeket a Galaxy Z Flip 3 és Galaxy Z Fold 3 készülékekről.

A videón látható, hogy a kétszínű tónussal ellátott felületek még inkább szögletesek, mint elődjeik. Egyébként, ha ilyen lesz az új design, nagyon fogjuk szeretni! Anthony továbbá arra is felhívja a figyelmet a fenti videóban, hogy a készülék teljes egészében Corning’s Gorilla Glass Victus típusú üveggel van borítva, mely a tartósság szempontjából kifejezetten előnyt jelenthet számunkra. Egyenként két darab 12 mPx-es kamera látható a videón, melyből az egyik ultraszéles szenzorral is rendelkezik. Az értesítések is sokkal nagyobban jelennek meg a kamera melletti fekete részen, mint az előző modelleken.

Az ujjlenyomatolvasó valószínűleg a bekapcsoló gomb lesz, ami kifejezetten előnyös egy összehajtható készüléknél. Gondoljunk csak bele, mennyivel logikusabb még kinyitás előtt feloldani egy ilyen készüléket! A videóból kiderül továbbá, hogy sokkal menőbb kamerát és sztereó hangszórókat is kap az új modell. Mindemellett sokkal több lehetőséget kapunk a becsukott állapotban lévő használatot illetően. Valószínűleg július környékén számíthatunk kilövésre!

Forrás: TheNextWeb

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad
flexcom
samsung

SmartPhone

Kezd lejjebb menni a hajlítható mobilok ára

2021. július 31. szombat
privát

Kütyük

Szerezd vissza a mobilod privát szféráját!

2021. július 29. csütörtök
huawei

SmartWatch

Már játszani is lehet a Huawei legújabb okosóráján

2021. július 29. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu