Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung legújabb A szériás készüléke hazánkba érkezik: itt a Galaxy A41

samsung

SmartPhone

A Samsung legújabb A szériás készüléke hazánkba érkezik: itt a Galaxy A41

A Samsung legújabb A szériás készüléke hazánkba érkezik: itt a Galaxy A41

Magyarországra érkezik a Samsung Galaxy A sorozatának következő tagja, a Galaxy A41 okostelefon. Az olyan, iparági szinten is meghatározó funkciókkal, mint a lenyűgöző Infinity-U kijelző, a három hátlapi kamera és a hosszú üzemidőt biztosító akkumulátor, az A41 izgalmas audiovizuális élményeket nyújt. A készülék május 22-től a hazai üzletekben is megvásárolható.

„A Galaxy A sorozat tagjai alapvető fontosságú innovációkat és kiemelkedő élményeket kínálnak kompromisszumok nélkül, széles árkategóriában – mondta YeonJeong Kim, a Samsung alelnöke és a Mobilkommunikációs üzletág innovatívtermék-tervezésért felelős csoportjának vezetője. – Nagy örömünkre szolgál, hogy a Galaxy A41 készülékekkel folytathatjuk a megkezdett utat. Az a célunk, hogy a legújabb innovációk még több, elérhető árú okostelefonban megtalálhatók legyenek a portfóliónkban.”

A Galaxy A41 a lehető legtöbbet hozza ki a kompakt kialakításból a 6,1 colos Super AMOLED Infinity-U kijelzővel, amellyel a felhasználók egészen magával ragadó tartalmakat tarthatnak a kezükben. A hosszú üzemidőt biztosító, 3500 mAh kapacitású akkumulátorral az A41 egész nap bírja, a 15 W gyorstöltéssel pedig a felhasználóknak kevesebb időt kell a töltésre fordítaniuk.

A Galaxy A41 hatékony kamerarendszerrel érkezik, a sokoldalú három hátlapi kamera 48 megapixeles főkamerájával, 5 megapixeles Mélységérzékelőjével és 8 megapixeles Ultraszéles látószögű kamerájával részletes közeli felvételek és látványos tájképek egyaránt készíthetők. A 25 megapixeles előlapi kamera Élőfókusz módja lenyűgöző szelfiket és kiváló minőségű videóhívásokat tesz lehetővé.

A Galaxy A41 kialakítása kivételes, a lekerekített sarkok és a fényes kivitel kényelmes használatot tesznek lehetővé, az izgalmas színvariánsoknak és a készülék hátulján fény hatására változó, prizmaszerű mintázatnak köszönhetően az új készülékek valóban egyedi megjelenést biztosítanak. Az A41 Fekete Fénytörés, Fehér Fénytörés és Kék Fénytörés színekben lesz elérhető.

A Galaxy A41 Magyarországon 2020. május 22-től érhető el 104.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

A Galaxy A41-ről és az A széria további készülékeiről további információ a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-a41-a415/SM-A415FZKDEUE/ weboldalon érhető el.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés