Connect with us

technokrata

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

A Huawei csúcstelefonja, a P30 Pro nyerte el idén az Európai Kép- és Hang Szövetség (EISA – Expert Image and Sound Association) legjobb okostelefonnak járó díját („EISA Best Smartphone 2019-2020”).

A világ 55 elismert fogyasztói elektronikai magazinját tömörítő szövetség elsősorban az idén márciusban bemutatott készülék fotózási képességeit és kamerarendszerét méltatta. Az EISA a hetedik egymást követő évben díjazott Huawei-készüléket.

Az EISA fogyasztói elektronikai szakmédiumokat képviselő tagjai minden évben hat kategóriában – fotózás, mobileszközök, Hi-Fi, házimozi-hangtechnika, házimozi-kijelző és videotechnika, valamint autóelektronika – választják ki azokat a termékeket, amelyeket a több mint 30 ország szakértői egységesen kiemelkedőnek tartanak. A jelölteket az EISA éves közgyűlésén mutatják be, ahol a tagok kiválasztják az egyes kategóriák győzteseit.

Hetedik alkalommal ismerte el a Huawei P sorozatát az EISA. A díj kapcsán a zsűri kiemelte:

„A P30 Pro készülék gyenge fényviszonyok között nyújtott fényképezési képességeinél jelenleg nincs jobb a piacon, portrémódjával, ultraszéles látószögű, valamint ötszörös optikai zoomra képes lencséjével tökéletes társ az elhivatott fényképészek számára is.”

A Huawei P30 Pro kamerarendszerét egy 40 MP-es SuperSpectrum-, egy 20 MP-es ultraszéles látószögű-, valamint egy 8 MP-es telefotó-kamera alkotja, ezen kívül ötszörös optikai, tízszeres hibrid, valamint ötvenszeres digitális zoomra képes, továbbá olyan innovatív funkciókkal is rendelkezik, mint a mesterséges intelligencia által vezérelt képstabilizáció.

Li Changzhu, a Huawei Fogyasztói Üzletág Handset Business részlegének alelnöke kiemelte:

“Megtiszteltetés, hogy újból a Huawei készülékét ismerte el az EISA. Minden készülékünkkel arra törekszünk, hogy a technológiák határait feszegetve egyre újabb és fejlettebb kameraképességeket biztosíthassunk fogyasztóink számára.”

A Huawei az elismerést a világ legnagyobb fogyasztói elektronikai seregszemléjének számító szakkiállítás, az IFA ideje alatt, az EISA díjkiosztó ünnepségének keretében veheti majd át szeptember 6-án Berlinben.

További SmartPhone

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin