Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HONOR 20 Széria forradalmian új Dinamikus- Holografikus dizájnnal érkezik

SmartPhone

A HONOR 20 Széria forradalmian új Dinamikus- Holografikus dizájnnal érkezik

A HONOR 20 Széria forradalmian új Dinamikus- Holografikus dizájnnal érkezik

Hamarosan lehull a lepel a HONOR legújabb csúcskészülékeiről

A Honor hamarosan bemutatja a világ első Dinamikus- Holografikus okostelefon dizájnját a Honor 20 Szériával.

Az új széria hatalmas mérföldkő a Honor életében, hiszen a márka először mutat be az „N” * sorozat részként egyszerre több terméket. A május 21-i nemzetközi premieren Londonban olyan új készülékeket ismerhetünk meg, amelyek az egyedi kialakításuk mellett professzionális kamera élményt nyújtanak.

Új Dinamikus- Holografikus dizájn

A Honor mindig is törekedett arra, hogy egyedi hátlapjaival, anyaghasználatával, színeivel kitűnjön a többi márka közül, kombinálva a funkcionalitást a divattal és a dizájnnal. A többdimenziós, Dinamikus- Holografikus üveghátlappal új fejezetet nyit a Honor a dizájn történetében.

A Dinamikus- Holografikus üveghátlap egy kétlépcsős eljárással készül, melyet a Honor az iparág első tripla- 3D háló technológiája tett lehetővé. Az alsó réteget egy speciális technikával állítják elő, több millió beágyazott miniatűr prizmával, amelyek a gyémántokra hasonlítanak. A leagalsó réteg felett egy üvegréteg és az adott színbevonat kombinációja helyezkedik el. A rétegek együttesen, valamint a fény áttűnése az egyes rétegekben és a prizmákon keresztül optikai mélységet láttat.

Mindig jobbat, mindig szebbet

A Honor elkötelezett abban, hogy úttörő technológiákat nyújtson a felhasználóknak a legújabb készülékei által. Ez a törekvés a dizájn fejlesztésére különösen igaz, kezdve a Honor 8 2.5D üveghátlapjával, a Honor 9 dinamikus 3D íves kialakításán és a Honor 10 Auróra dizájnján át a Dinamikus-Holografikus hátlapig.

A Honor 20 széria a forradalmian új hátlap mellett 6,26 hüvelykes, 91,6% -os képarányú kijelzővel büszkélkedhet. A 4,5 mm átmérőjű kijelzőbe épített kamera pedig maximális képernyőélményt nyújt kompromisszumok nélkül.

Az elődeitől eltérően az ujjlenyomat-olvasó a készülék keretének jobb oldalára kerül, így illeszkedve a készülék természetes fogásához. Ezzel a megoldással még kényelmesebbé válik a képernyőfeloldás és az ujjlenyomat-olvasó nem foglal helyet az előlapon sem.

A hátlapi kamera lencsék aszimmetrikus „L-alakú” elhelyezése javítja a HONOR 20 széria felszereltségét, mert nagyobb méretű akkumulátort tesz lehetővé, miközben megtartja a Dinamikus- Holografikus üveghátlap esztétikáját.

Május 21-én minden további részlet kiderül. #CaptureWonder

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés