Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ennyien még sosem rendeltek elő Samsung okostelefont hazánkban

SmartPhone

Ennyien még sosem rendeltek elő Samsung okostelefont hazánkban

Kép: CNet

Ennyien még sosem rendeltek elő Samsung okostelefont hazánkban

A Samsung Galaxy sorozat tizedik évfordulóján bemutatott Galaxy S10 okostelefon a gyártó minden eddigi európai, telefonos előrendelési rekordját megdöntötte.

Az eddigi legrövidebb előrendelési időszak alatt Magyarországon másfélszer annyi készüléket vásároltak a Galaxy S10 család tagjaiból, mint a Galaxy S9 szériából, annak bevezetésekor.

Ez jól mutatja a nagy teljesítményű készülékek iránti egyre növekvő érdeklődést. A prizmafekete továbbra is a legnépszerűbb szín, az eladott S10 telefonok 59 százaléka ilyen árnyalatban kerül majd a tulajdonosához. A Galaxy S10+ előrendelések 15 százalékát pedig a kerámia fekete modell adja.

Az olyan úttörő megoldásokkal, mint a Dinamikus AMOLED kijelző, az ultrahangos ujjlenyomat-olvasó, valamint a továbbfejlesztett kamera, a Samsung Galaxy S10 megfelel a legkülönbözőbb vásárlói igényeknek. A sorozat négy tagja, az S10e, az S10, az S10+, valamint az S10 Performance Edition újgenerációs hardverteljesítménnyel, kijelző-technológiával, valamint kamerákkal teremti meg a mobilhasználati élmény új szintjét.

A Galaxy S10 szériát egy évtizedes piacvezetői tapasztalatra építve fejlesztettük. Az új készülék áttörést hoz a kijelzőtechnológia és a hardveres megoldások terén. A legnagyobb örömünkre vásárlóink is keresik ezeket az innovációkat, ahogy azt az előrendelési számok is mutatják. Büszkék vagyunk, hogy a kerámia hátlapos S10+ kiadástól az S10e készülékekig terjedő új széria, amely minden eddiginél több lehetőséget nyújt a felhasználóknak, ilyen nagyszerű fogadtatásban részesült. A 2019-es év további részében is az innovatív megoldásokra helyezzük a hangsúlyt, az S10 5G és a Galaxy Fold mobileszközökkel az okostelefon-technológia és a csatlakoztathatóság új korszakát hozzuk el”

– mondta el Samu Zsófia, a Samsung magyarországi kommunikációs vezetője.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés