Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hivatalosan is a Samsung Galaxy S10+ rendelkezik a legjobb előlapi kamerával

SmartPhone

Hivatalosan is a Samsung Galaxy S10+ rendelkezik a legjobb előlapi kamerával

Kép: Consumer Reports

Hivatalosan is a Samsung Galaxy S10+ rendelkezik a legjobb előlapi kamerával

A Samsung Galaxy S10+ okostelefon kapta a legmagasabb pontszámot a DxOMark tesztlaboratórium előlapi kamerákat rangsoroló független tesztjén. Az új prémium telefon hátlapi kamerája szintén az elsők között végzett a DxOMark Mobile rangsorán.

A DxOMark az iparág egyik leghitelesebb tesztlaboratóriuma, ahol az okostelefonok kameráit, lencséit és képminőségét rangsorolják különböző szempontok alapján.

A DxOMark Selfie és DxOMark Mobile tesztkategóriákat a tudományos protokollnak megfelelő, a legkorszerűbb laboratóriumi eszközök által támogatott előkészületek után vezették be. Az eszközök kép- és videóminőségét vizsgáló mérnöki tesztek megbízható információkat és adatokat szolgáltatnak a felhasználók számára a telefonok kamerateljesítményéről. A végső pontok a fotó- és videóminőséget értékelő pontszámok összesítéséből adódnak. Minél magasabb pontszámot kap egy telefon, kamerája annál jobb minőségben örökíti meg a pillanatot.

A Galaxy S10+ egyedüliként első helyezést ért el a DxOMark Selfie rangsorán előlapi kamerájával, amely 96 pontos értékelést kapott. A teszt igazolja, hogy a Dual Pixel Selfie kamerát és a második, Mélységérzékelő kamerát magában foglaló Galaxy S10+ duál előlapi kamerája valóban kivételes teljesítményre képes. A Galaxy S10+ duál előlapi kamerája a művészi elmosás effektet is támogatja, valamint UHD minőségű fotókat és videókat készít, így bárki fokozhatja vele közösségi média szereplésének minőségét.

A Galaxy S10+ emellett megosztott első helyezést ért el a DxOMark Mobile rangsorán 109-es összetett pontszámával, amely a fotóminőséget (114) és a videóminőséget (97) értékelő pontszámokból adódott össze. A 109-es összesített pontszám az eddigi legmagasabb érték, amelyet hátlapi kamera kapott. A Galaxy S10+ kamera-teljesítményének értékeléséhez a DxOMark megvizsgálta az eszköz tripla hátlapi kameráját expozíció és kontraszt, szín, autofókusz, textúra, zaj, vaku, képstabilizátor (videónál) zoom és elmosás szempontjából is.

Úttörő kijelzőjével, megújult kameratechnológiájával és intelligens teljesítményével a Galaxy S10+ egy teljes évtized Galaxy innovációinak méltó örököse. A Samsung iránymutató kamera-megoldásai a Galaxy S10+ okostelefonban is megmutatkoznak: a Szupergyors Duál Pixel és Duál Rekesz funkciók segítségével lenyűgöző fotók és videók készíthetők. A Galaxy S10+ professzionális kamerájának innovatív megoldásai a következők:

  • Kiemelkedő minőségű előlapi és hátlapi UHD videofelvétel és lejátszás, élethű minőségben. A hátlapi kamera HDR10+ minőségben is rögzíti a tartalmakat.
  • Ultraszéles látószögű lencse, amely úgy adja vissza a világ egy részletét, ahogy a felhasználók azt a valóságban is látják. Az új, 123 fokos látómezővel rendelkező lencsével akár az egész család megörökíthető egyetlen képen, így többé senki sem marad le a fotókról.
  • Teleobjektív, amely kétszeres optikai zoomot és akár tízszeres digitális zoomot biztosít, hogy minden pillanatról a legrészletesebb képet kapjuk.
  • Forradalmi Duál Rekesz lencse, amely az emberi szemhez hasonlóan működik. Automatikusan alkalmazkodik a megváltozott fényviszonyokhoz, f/1.5 és f/2.4 rekeszérték között, hogy éjjel-nappal profi képek készülhessenek.
  • Szuperstabil kamerafunkció digitális stabilizálási technológiával, amelynek köszönhetően a mozgalmas pillanatokat is kiemelkedő minőségben örökíthetjük meg. A Galaxy S10+ kamerájával folyamatos és stabil képek rögzíthetők akár síelés vagy kerékpározás közben is.
  • Szuperlassítás funkció, amely bármilyen hétköznapi pillanatot érdekessé tesz a hagyományos lassított felvételnél négyszer lassabb rögzítéssel.
  • Neurális Processzor (NPU) alapú mesterséges intelligencia funkciók, amelyeknek köszönhetően anélkül készíthetők profi fényképek, hogy válogatni kellene a haladó kamerabeállítások között. A Jelenetoptimalizáló minden eddiginél több helyzetet képes felismerni és feldolgozni az NPU-nak köszönhetően. Akár napközben vagy éjszaka, beltérben vagy a szabadban, a Jelenetoptimalizáló beállítja a fotó kontrasztját és színeit, így tökéletesítve a képminőséget. A Galaxy S10+ Fényképezési javaslatok funkciója ideális beállításokat ajánl a képekhez, így biztosra vehető, hogy az elkészült fotók mindenkit lenyűgöznek majd.

A Galaxy S10+ okostelefonnal kapcsolatos további információ a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s10/ weboldalon érhető el.

A DxOMark Selfie és DxOMark Mobile tesztekkel kapcsolatos további információ a https://www.dxomark.com/ weboldalon érhető el.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés