Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországon a Huawei Mate 20, aminek segítségével gigamenő klipet forgatott a Jetlag

SmartPhone

Magyarországon a Huawei Mate 20, aminek segítségével gigamenő klipet forgatott a Jetlag

Magyarországon a Huawei Mate 20, aminek segítségével gigamenő klipet forgatott a Jetlag

Okosórával előrendelhetők a gyártó új zászlóshajó készülékei

A Huawei exkluzív sajtóesemény keretében itthon is bemutatta legújabb csúcskészülékeit, a Mate 20-at és a Mate 20 Pro-t. A tripla hátlapi kamerával és fejlett MI képességekkel felszerelt okostelefonok október 17-től november 4-ig Magyarországon is előrendelhetők, amelyekhez a gyártó legújabb sportóráját, a Huawei Watch GT-t adja ajándékba. A Mate 20 Pro 329 990 forintos, míg a Mate 20 készülék 229 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron, november elejétől lesz kapható a hazai kiskereskedelmi partnerek és szolgáltatók kínálatában.

dsc02168

A Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro okostelefonokat mindössze kilenc nappal ezelőtt mutatta be Londonban a vállalat. A készülékek a Huawei első olyan okostelefonjai, amelyekbe az új Kirin 980 processzor és dupla neurális számítási egység is került. A Mate 20 Pro az úgynevezett „MI Mester” funkciónak köszönhetően minden eddiginél több, összesen mintegy 1500 helyzetet és több mint 5000 tárgyat képes felismerni és ezeknek megfelelően választja ki a legoptimálisabb kamera beállításokat. A mesterséges intelligencia a fotózás mellett kiemelten támogatja az okostelefon videós képességeit is: az MI Mozi mód segítségével módosítható és átszínezhető a felvételek háttere, valamint a fény- és kontrasztbeállítások is.

Az előrendelési időszakban a gyártó egy – a Mate 20 szériával egy időben bemutatott – Huawei Watch GT sportórát ad ajándékba a vásárlóknak. A sporteszköz kitűnően alkalmazkodik a városi ember mindennapjaihoz: energiatakarékos algoritmusának köszönhetően a felhasználó tevékenységeire szabottan optimalizálja a használatot, így akár két hétig is zavartalanul képes működni, a hosszú távú használatra pedig a készülék DLC gyémántszén-bevonata a garancia. A Huawei Watch GT 1,39 hüvelykes, 454×254 AMOLED kijelzőt kapott, amelyen nyomon követhető az óra tulajdonosának sporttevékenysége akár földön, vízen és levegőben is. A beépített fitness-coaching funkció folyamatosan méri és elemzi a szívműködést, ezzel valós idejű visszajelzést adva az óra viselőjének a test terheléséről. A TruSeen 3.0 pulzusmérő technológia aktív és nyugodt állapotban is követi a felhasználó pulzusszámát. Az úgynevezett “sport módot” használva a Huawei Watch GT figyelmezteti a felhasználót az edzés intenzitásának növeléséről egy előre beállított célsebesség-intervallum alapján, “pihenő módban” pedig automatikusan figyeli és rögzíti a felhasználók nyugalmi pulzusszámát. Ezenkívül, az okosóra alvás során az emberi szem számára láthatatlan szenzorokkal monitorozza a felhasználó szívritmusát, ezáltal teljesen zavartalan élményt kínál.

Az intelligens óra nagyteljesítményű akkumulátorának köszönhetően egyszerre képes működtetni a három legfontosabb műholdas navigációs rendszert (GPS, GLONASS, GALILEO). A három műhold folyamatos keresésével az eszköz még pontosabb helymeghatározást tesz lehetővé.

A 46.5mm átmérőjű kör alakú kijelző, és a hagyományos órákból ismert dupla koszorú magával hozza a klasszikus órák kinézetét. A Huawei Watch GT okosóra 10,6 mm-es tokja kétsávos megjelenésével – kétszínű szilikon, valamint egy mutatós bőr-gumiszalag – elegáns és modern hatást kelt, melynek segítségével bármilyen alkalomra felvehető, univerzális kiegészítő.

A Mate 20 Pro 6GB RAM + 128 GB belső tárhellyel Viharkék és Morpho lila színekben, a Mate 20 pedig 4GB + 128GB konfigurációban Éjfekete, Viharkék és Morpho lila színekben lesz elérhető Magyarországon. A készülékek előrendelése október 17-én kezdődött a Telekomnál, a Telenornál és a Vodafonnál, valamint a Huawei kiskereskedelmi partnereinél, míg a boltokban november 5-étől lesznek kaphatók, előbbi 329 990 forintos, és utóbbi 229 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés