Connect with us

Hirdetés

technokrata

Európába és egyúttal Magyarországra is megérkezik még októberben a Honor 8x

SmartPhone

Európába és egyúttal Magyarországra is megérkezik még októberben a Honor 8x

Európába és egyúttal Magyarországra is megérkezik még októberben a Honor 8x

Az új okostelefon auróra üvegborítással érkezik a piacra, vékony alsó szegéllyel és innovatív chip-on-film technológiával

A Honor, a vezető okostelefon e-brand bemutatta az európai Honor 8X-et. A készülék az esztétikus formát ötvözi a csúcstechnológiával. A dizájn a minimalista elveket követi, az okostelefon chip-on-film (COF) technológiával és 6,5”-es FullView kijelzővel rendelkezik, amely 91%-os kijelző-készülékarányt biztosít. Az AI kamera, GPU Turbo technológia és 2.5D dupla textúrás, rácsos hatású, auróra üvegborítás merész és határozott egyéniséget sugall. A Honor 8X október végétől lesz elérhető, rendkívül vonzó áron.

img_3093-800

A Honor 8X szlogenje, a „Győzd le a korlátaidat” a fiatalok azon igényét igyekszik kielégíteni, hogy a mobiltelefonjuk igazi hordozható számítógépként működjön a mindennapokban. Ezáltal hatékonyabban, gyorsabban, okosabban élhetik az életet, és túlléphetnek minden eddigi korláton. A Honor legújabb okostelefonja a márka merész hozzáállását testesíti meg a kivételes technológia, a szembeszökő, ugyanakkor minimalista dizájn és a kifinomult megmunkálás által. Az esztétika tudományos megközelítésével a Honor 8X a funkcionalitás a szépség páratlan egyensúlyát teremtette meg.

img_3081

A Honor 8X figyelemreméltó teljesítményt és felhasználói élményt kínál, megfizethető áron. Egyre több felhasználó számára teszi elérhetővé a prémium okostelefonok élményét, ezáltal 2018 legjobb ár-értékű okostelefonja lehet a piacon.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés