Connect with us

technokrata

Hopppá! Itt vannak a Vodafone új sajátmárkás készülékei!

SmartPhone

Hopppá! Itt vannak a Vodafone új sajátmárkás készülékei!

Hopppá! Itt vannak a Vodafone új sajátmárkás készülékei!

Vodafone Smart N9 és N9 Lite – a legújabb 4G technológia karnyújtásnyira

 

Két új készülékkel bővül idén nyáron a Vodafone sajátmárkás kínálata. A Vodafone Smart N9 stílusos dizájnnal, időtálló alumíniumborítással és innovatív biztonsági megoldásokkal nyújtja a legújabb 4G technológiát. A Vodafone készülékek másik új tagja, a Vodafone Smart N9 Lite elsősorban családok számára kínál olyan megbízható és megfizethető, 4G technológiával rendelkező alternatívát, amely testre szabható internet- és mobilhasználat-felügyeleti megoldásaival akár a fiatalabb korosztály első okostelefonjaként is szolgálhat.


smart_n9_-black-titanium_product-arrangement_social-media_vodafone

A Vodafone Magyarország az N-széria folytatásaként idén nyáron két okostelefonnal újítja meg sajátmárkás kínálatát. Az új készülékek tervezésénél az egyik legfőbb szempont az volt, hogy maximálisan felhasználóbarát kialakítással könnyítsék meg a mindennapi használatot, ugyanakkor lehetővé tegyék a legújabb 4G technológia élvezetét is, mindezt testre szabható, innovatív biztonsági megoldásokkal ötvözve. Az új Vodafone Smart sorozatot a németországi Vodafone tervezte és tesztelte, azzal a céllal, hogy ügyfeleinek díjnyertes, világszínvonalú dizájnt és kompromisszummentes minőséget biztosítson a lehető legjobb áron.

 

A Vodafone Smart N9 a legfrissebb Android™ 8.1 Oreo™ operációs rendszerrel rendelkezik, amelyet egy négymagos MediaTek processzor működtet.  A készülék 13 MP-es, autofókusszal ellátott hátlapi és 8 MP-es széles látószögű előlapi kamerával felszerelt. A nagyméretű, szinte keret nélküli 5,5”-os HD+ kijelző lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc alkalmazásaikat és az általuk megörökített pillanatokat nagy felbontású, 18:9 képarányban élhessék át újra.

A 16 GB belső memória egy további SD-kártyával bővíthető 32GB-ig, amely elegendő helyet kínál a fotók és videók számára, míg a hosszabb ideig tartó használati időt egy 2900 mAh-es akkumulátor biztosítja. A Smart N9 vészhelyzetben is kéznél van, hiszen a beépített biztonsági megoldásokkal akár zárolt képernyőn keresztül is gyorsan és egyszerűen küldhető személyre szabott SOS üzenet öt előre megadott telefonszámra. A biztonsági funkciókat erősíti a kezdőképernyőn elhelyezett gyorsbillentyű is, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyedén meg tudják osztani aktuális helyzetüket, így a közeli hozzátartozók azonnal értesülhetnek arról, hogy merre jár az, aki igazán fontos számukra. Mindemellett a megújult ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően a készülék mindig biztonságban van, és egy érintéssel használatba vehető.

A Vodafone Smart N9 elegáns ezüst-alumíniumborítást kapott, és a „kisebb előlap, nagyobb képernyő” elv mentén kialakított dizájn által tökéletesen illeszkedik a kézbe. Az üzletekben már elérhető Vodafone Smart N9 elvihető 2 éves hűségidővel, 41.790 Ft-os teljes készülék áron egyösszegben vagy 0 Ft-os kezdőrészlettel, például Go L tarifával 1.990 Ft-os kamatmentes részletfizetéssel 21 hónapon keresztül; hitelképesség vizsgálatot követően, esetenként mobil előleggel. A Go L tarifacsomag havidíja 5.990 Ft, e-Pack-kel, mely 100 percet vagy SMS-t kínál minden hónapban, belföldön és az EU-ban normál díjas magyar számokra, valamint 10 GB belföldön és az EU területén is felhasználható adatforgalmat.

 

A Vodafone Smart N9 Lite szintén továbbfejlesztett technológiával rendelkező 4G képes készülék, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók a legtöbbet hozzák ki a Vodafone 4G hálózatából, így akár az otthoni vezetékes kapcsolattal azonos minőségű internetet tapasztalhatnak.

Az elsősorban családok számára tervezett okostelefon Android™ 8.1 Oreo Go™ operációs rendszerrel rendelkezik, amelyet egy négymagos MediaTek processzor működtet. A készülék 8 MP-es, vakuval ellátott hátlapi és 5 MP-es előlapi kamerával van felszerelve. A vékony kialakítású dizájnnak köszönhetően, amely 5.34”-es kijelzővel és kiváló minőségű, 18:9-es képaránnyal párosul, nem jelent problémát akár a szélesképernyős alkalmazások, játékok, akár a videók élvezete, mindemellett a keskeny perem is hozzájárul a maximális felhasználói élményhez.

A 16GB belső memória 32GB-ig bővíthető, elegendő helyet adva a fotók és videók számára, míg a hosszabb ideig tartó használati időt egy 2460 mAh-es akkumulátor biztosítja. A Smart N9 Lite különlegessége speciális védelmi- és biztonsági funkcióiban rejlik, amelyek segítségével a szülők nyomon követhetik és szabályozhatják, hogy gyermekük milyen alkalmazásokat, mennyi ideig használ, így teljes körűen testre szabhatják a készülék használatát. A beépített intelligens biztonsági megoldások között szerepel a valós idejű helymegosztás a hozzátartozókkal, SOS üzenetek küldése előre megadott személyeknek, valamint segélyhívások indítása.

A minden téren a hétköznapok megkönnyítésére tervezett készülék Simple Notifications funkciót is kapott, így az értesítések rendszerezése és rangsorolása hozzájárul ahhoz, hogy a fontos információk mindenképpen célba érjenek.

A Smart N9 Lite gyöngyház fehér és jeges fekete színekben kapható, csúszásgátló felülete stabilitást, tenyérbe illeszkedő, ergonomikus kialakítása pedig további komfortérzetet biztosít. A Vodafone üzletekben július közepétől elérhető Vodafone Smart N9 Lite a Vodafone Go S tarifacsomag kivételével bármely új Red és Go tarifa 2 évre történő választása esetén bevezető áron 1 forintért elérhető. Vodafone Go S (2év) tarifa esetén a készülék teljes ára 29.190 Ft, egyösszegű vásárlás esetén vagy 0 Ft-os kezdőrészlettel 21 havi 1.390 Ft-os kamatmentes részletre.

További SmartPhone

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin