Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Huawei először kaphatta meg az EHA ‘Best Smartphone’ díját

SmartPhone

A Huawei először kaphatta meg az EHA ‘Best Smartphone’ díját

A Huawei először kaphatta meg az EHA ‘Best Smartphone’ díját

Természetesen a P20 pro nyerte a neves kitűntetést

A Huawei csúcstelefonja, a P20 Pro nyerte el idén az EHA (European Hardware Association) legjobb okostelefon („2018 Best Smartphone”) díját. A technológiai szaksajtó nagyjait felvonultató zsűri az EHA történetében először a vállalat több termékét is elismerésre jelölte: a kategóriagyőztes P20 Pro mellett a legjobb okostelefon címért küzdött a Huawei tavalyi zászlóshajó terméke, a Mate 10 Pro, illetve tablet kategóriában az új Media Pad M5, a legjobb notebookok sorában pedig a Matebook X is szerepelt a finalisták között.
eha-2018_huawei-p20-pro

A Huawei P20 Pro vehette át a ’2018 legjobb okostelefonja’ címet az idei European Hardware Awards díjkiosztón. Az EHA immár négy éve, a nemzetközi technológiai média legelismertebb szerkesztőinek segítségével 42 kategóriában díjazza az európai piacon jelenlévő legjobb elektronikus termékeket. Idén több mint száz ország újságírói adták le a voksukat az általuk legjobbnak ítélt okostelefonokra, viselhető eszközökre és PC-elemekre. Az okostelefon kategória – mint a viadal egyik legdinamikusabban fejlődő és legversenyképesebb csoportja – további négy indulóját utasította maga mögé a Huawei P20 Pro, amely a világ első olyan okostelefonja, melyet tripla Leica kamerával és Mesterséges Intelligencia alapú processzorral szereltek fel, ezzel garantálva a tökéletes fényképezési élményt a felhasználó számára. A P20 Pro versenytársai között szerepelt a vállalat tavalyi csúcskészüléke, a Mate 10 Pro is. A táblagépeknél szintén a döntőbe jutott a Huawei Media Pad M5, míg a notebook kategóriában szintén a fináléba került a gyártó PC üzletágát erősítő Matebook X is.

„Ez a díj egy újabb mérföldkő a P20 Pro történetében – mondta Bruce Lee, a Huawei Fogyasztói Üzletág Handset Business alelnöke. „A European Hardware Association elismerése újabb lépés ahhoz, hogy a készülék bebiztosítsa stabil vezető helyét a fogyasztók és az ipar számára is.”

– tette hozzá. Andrzej Bania, az EHA társalapítója elmondta, a Huawei P20 Pro a technológiai iparág vezető szereplői előtt nyerte el a 2018 legjobb okostelefonja címet, melyet a világ 100 legjobb szerkesztője adományozott oda az okoskészülék páratlan képességeinek köszönhetően.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés