Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Galaxy S8 dizájn és ami mögötte van

SmartPhone

A Galaxy S8 dizájn és ami mögötte van

A Galaxy S8 dizájn és ami mögötte van

A Samsung a Zaha Hadiddal együttműködve alakította ki a Galaxy S8 és S8+ dizájnját bemutató, magával ragadó műtermet

Nagy megtiszteltetés a Samsung Electronics számára, hogy csatlakozhat a dizájn szerelmeseihez és részt vehet a 2017. évi Milánói Dizájn Hét kiállításon.

A Samsung egy, a tortonai Via Bergognone-n kialakított, magával ragadó műteremben várja a formatervezésért rajongó közönséget Határok nélkül: a Galaxy S8 dizájn elnevezésű kiállításán. A Samsung a világhírű Zaha Hadid Architects vállalattal, valamint a digitális művészetek és dizájn terén elismert csoporttal, a Universal Everythinggel együttműködve mutatja be a múlt héten leleplezett Galaxy S8 történetét: a középpontban a formatervezés, a technológia és az élmény áll.

A Galaxy S8 és S8+ tökéletesen kifinomult dizájnja ihlette meg Patrik Schumachert és Johannes Schafelnert – a szokásostól eltérő alakok és a görbék által jellemzett mesterművek megalkotásáról ismert Zaha Architects munkatársait – hogy a Universal Everythinggel együttműködve interaktív élményt hozzanak létre. A látogatók teljesen személyre szabott, megigéző, digitális installációkat idéző és a Galaxy dizájnfilozófiáját életre keltő enteriőrön kelhetnek át.

„A Milánói Dizájn Hét egyedülálló lehetőség számunkra, hiszen a formatervező iparág legragyogóbb és legnagyobb elméi között mutathatjuk be a Galaxy S8 és S8+ tökéletes kifinomultságát. A Galaxy S8 és S8+ hasznos innovációk iránti elkötelezettségünk jelképei; a tok nélküli Infinity Display-jel olyan készülékeket alkottunk, amelyek korábban soha nem látott módon kapcsolódnak a felhasználóval, és amelyekben a funkcionalitást nem korlátozza a forma.”

– mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobilkommunikációs üzletágának globális marketingért felelős ügyvezető alelnöke. –

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Samsunggal közösen köszönthetjük a formatervezés iránt érdeklődő közönséget a Milánói Dizájn Héten. A Határok nélkül kiállítás tökéletes példa arra, hogy az anyag és a technológia találkozásából miként jöhet létre természetes áramlás az eszköz és felhasználója között, és egyben az Universal Everythinggel való fantasztikus együttműködésünk alapjául is szolgált. Gyakran keressük a természet rendszereiben fellelhető logikát és összefüggéseket, amikor olyan környezetet szeretnénk létrehozni, amelyben az innovatív dizájnnak és technológiának köszönhetően a forma és a funkció egybeolvad. Ez a kutatómunka az installáció dizájnjának minden elemében fellelhető.”

– mondta Patrik Schumacher, a Zaha Hadid Architects vezető építésze. –

Emellett a Samsung és a Wallpaper egy exkluzív formatervezői könyvet (Design Book) is készített, hogy megünnepelje a Galaxy S8 esztétikus innovációját. Az olvasók részleteket ismerhetnek meg a Samsung hardveréhez és szoftveréhez kapcsolódó dizájnfilozófiáról, és a Samsung vietnami gyárában készült fényképek segítségével betekintést nyerhetnek Galaxy S8 készítésének folyamatába. Az olvasók ezenkívül befolyásos kortárs művészek és kritikusok – többek között Simon Millsnek, a Wallpaper* szerkesztőjének – exkluzív kommentárjait és értelmezéseit is olvashatják a Galaxy S8 dizájnját megihlető koncepciókról. A Galaxy S8 Design

Book digitális változata az alábbi weboldalon érhető el:

http://www.samsungmobilepress.com/galaxydesignbook/ Április 4–9. között a Határok nélkül: a Galaxy S8 dizájn látogatói első alkalommal tekinthetik meg a Galaxy S8-at és a modern kori technológia ezen új darabjának kifinomult kialakítását.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés