Connect with us

technokrata

A BRAVIA CORE a legjobb filmélményt nyújtja a SONY BRAVIA XR televíziótulajdonosok számára

BRAVIA CORE

Smart-TV

A BRAVIA CORE a legjobb filmélményt nyújtja a SONY BRAVIA XR televíziótulajdonosok számára

A BRAVIA CORE a legjobb filmélményt nyújtja a SONY BRAVIA XR televíziótulajdonosok számára

A BRAVIA CORE, a BRAVIA XR televíziók alaptartozékaként a legújabb filmek, kasszasikerek és klasszikusok széles választékát kínálja.

A BRAVIA XR TV tulajdonosok továbbá megtapasztalhatják a Pure Stream legmagasabb streaming képminőségének élményét is.

A Sony Pictures Entertainment (SPE) közreműködésével létrehozott BRAVIA CORE™ során a szórakoztatás és a technológia találkozását üdvözölhetjük. Különleges fejlesztésének köszönhetően a Sony hihetetlen játékfilmeket és további tartalmakat kínál vadonatúj televíziósorozatának vásárlói számára. Az új BRAVIA XR modellekkel, köztük a nemrég megjelent MASTER Series A90J 4K-s HDR OLED készülékkel, és a közelgő X90J 4K HDR Full Array LED televízióval, a felhasználók a legújabb SPE és a legnagyobb IMAX® Enhanced gyűjtemény prémium és klasszikus játékfilmjei közül válogathatnak. A BRAVIA CORE az iparágban elsőként alkalmazza a Pure Stream™ technológiát, amely szinte veszteségmentes UHD BD-vel egyenértékű minőséget ér el 80 képkocka/másodperc sebességű streaming esetén is.

„Összehozzuk a legjobb filmkészítőket a legjobb színészekkel, majd az így született játékfilmeket a Sony egyedülálló technológiáján és lehengerlő televízióin keresztül juttatjuk el a fogyasztókhoz. A BRAVIA CORE videoszolgáltatás, amely minden BRAVIA XR TV alapvető tartozéka, a legmagasabb szintű otthoni moziélményt biztosítja”

– nyilatkozta Keith Le Goy, a Sony Pictures Television nemzetközi értékesítési és hálózati elnöke.

A BRAVIA XR televíziók tulajdonosai BRAVIA CORE kreditjeikkel egy több, mint 300 filmből álló adatbázisból válogathatnak, melynek részét képezi többek közt a Venom, a Nyúl Péter, a Szellemírtók, a Szárnyas fejvadász 2049 és a Jumanji: Vár a dzsungel. Az A90J és Z9J televíziókhoz 10, míg a további BRAVIA XR modellekhez 5 kredit tartozik. Ezen felül a BRAVIA CORE használatával a felhasználók feliratkozhatnak egy kiváló filmválogatásra, melyet akármikor, korlátlan alkalommal megtekinthetnek, akár 4K HDR minőségben.

Pete Wood, a Sony Pictures Entertainment médiaterjesztésért felelős alelnöke az alábbiakat nyilatkozta:

„Körülbelül négy éve dolgozunk azon, hogy miként alkossuk újra az otthoni moziélményt, és hogyan juttassuk el a nappalikba a nagyszerű, magával ragadó technológiákat, melyeket korábban csak a mozikban láthattunk.”

„A BRAVIA CORE kiemelkedő és innovatív élményt biztosít. A felhasználók a stúdió legjobb tartalmaihoz férhetnek hozzá, a legjobb és legfrissebb címektől kezdve egészen az örökzöld Sony klasszikusokig bezárólag.”

A valóban elragadó nézői élmény biztosítása érdekében a BRAVIA CORE hozzáférést biztosít a legnagyobb IMAX Enhanced filmgyűjteményhez, melyeket BRAVIA XR készülékekre optimalizáltak, felújított IMAX® képi világgal és a lenyűgöző DTS hangzással.

„Az IMAX Enhanced a legjobb mód arra, hogy moziminőségben, de az otthon kényelmében élvezhessük a nagyköltségvetésű szórakoztatást. A Sony Pictures és a DTS közreműködésével közel 50 IMAX Enhanced címet újítottunk fel, melyek így a legmagasabb kép- és hanghűséggel élvezhetők a Sony BRAVIA XR eszközökön. Örömmel jelentjük be, hogy a BRAVIA CORE bemutatkozásával bővítjuk az eddigi gyűjteményt. Alig várjuk, hogy átültessük az IMAX legkiválóbb elemeit a streaming tartalmak világába.”

– mondta Bruce Markoe, az IMAX Post és az IMAX Corporation vezetője.

Az olyan IMAX és egyéb, tanúsítvánnyal rendelkező kamerával rögzített filmek, mint a Pókember: Idegenben, nagyobb képaránnyal bírnak, melyet kifejezetten az IMAX vásznak nagyságára terveztek. A nézők otthoni környezetben válogathatnak a kimagasló filmes élmények közül, melyek közt megtalálhatók díjnyertes alkotások (Kisasszonyok, Egy kivételes barát), akciómozik (Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk; Nyomd, Bébi, nyomd!), valamint családi filmek (Hotel Transylvania, Hupikék törpikék: Az elveszett falu) is.

„A filmgyártás igazán kifinomulttá vált, a Sony BRAVIA XR televíziók technológiája pedig lehetővé tette, hogy ez az élmény otthon is átélhető legyen”

– tette hozzá Bruce Markoe.

A BRAVIA CORE csomag részét képző Studio Access mód használatával a nézők betekintést kaphatnak kulisszák mögötti felvételekbe, interjúkba és megannyi extra tartalomba.

A BRAVIA CORE már elérhető valamennyi BRAVIA XR televízión. A BRAVIA XR sorozat a Cognitive Processor XR™ technológiáján alapszik, és a hagyományos mesterséges intelligencián túl egy vadonatúj feldolgozási módszert alkalmaz, mely az emberi látást és hallást hivatott reprodukálni.

További információk a BRAVIA CORE szolgáltatásról: https://www.sony.hu/bravia-core

További Smart-TV

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu