Connect with us

technokrata

A Samsung legújabb QLED 8K, Lifestyle TV és hangrendszer kínálata Magyarországra érkezik

qled 8k

Smart-TV

A Samsung legújabb QLED 8K, Lifestyle TV és hangrendszer kínálata Magyarországra érkezik

A Samsung legújabb QLED 8K, Lifestyle TV és hangrendszer kínálata Magyarországra érkezik

A Samsung 2020-as TV- és hangrendszer portfóliója hazánkban is bemutatkozik. Olyan innovatív és stílusos készülékek kerülnek a magyar üzletek polcaira, mint a legújabb QLED 8K tévék, a különleges kialakítású The Serif vagy a tökéletes térhangzást biztosító Q Sorozatú hangprojektorok. A művészetek iránt érdeklődőket pedig újra várja a The Frame Művészet módja.  

„A felhasználói szokások változásával egyre nagyobb a különböző kijelzők szerepe a mindennapokban, a Samsung kínálatában pedig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb tévét – mondta el Rózsa Márton, a Samsung Magyarország fogyasztói elektronikai üzletágának vezetője. – Ebben az évben olyan díjnyertes innovációkat hozunk el a magyar közönségnek, amelyek nem csak a tartalomfogyasztást változtatják meg, általuk a televíziók a felhasználók otthonának központjai és meghatározó dizájnelemei is lesznek.”

Izgalmas QLED innovációk

A legújabb 8K csúcsmodell, a Q950TS QLED 8K TV prémium 8K képminőséget hoz a felhasználók otthonába, „Infinity Screen” képernyője pedig a 99:1 képernyő-káva arányával egyedülálló felhasználói élményt biztosít. A 2020-as sorozat 8K és 4K QLED televíziói is olyan mesterséges intelligenciára épülő megoldásokkal érkeznek, mint a Direct Full Array megjelenítés, amely a háttérvilágítást a jeleneteknek megfelelően szabályozza, az Adaptív Kép, amely egyszerre optimalizálja a megjelenítést az egyes képekhez és a környezet fényviszonyaihoz vagy az AI Quantum processzor által biztosított deep learning technológián alapuló felskálázás, amellyel az alacsonyabb minőségű tartalmak is automatikusan 4K vagy 8K felbontásban jelennek meg.

A Samsung ebben az évben kiemelt figyelmet fordított csúcskészülékeinek hangzására, hiszen a kiváló képi megjelenítés mellett ez legalább olyan fontos a magával ragadó élményekhez. A Q-Symphony technológiával a Samsung QLED tévéi és új hangprojektorai együtt biztosítanak elképesztő térhangzást. Az Object Tracking Sound+ (OTS+) a képernyőn látható mozgás elemzésével és térbeli lekövetésével dinamikusan hozza létre a hanghatásokat a TV készülékekbe épített többsávos hangrendszereknek köszönhetően, így teljesen valósághű hangot társít a látványos képek mellé. Az Active Voice Amplifier (AVA) a környezeti zajokra reagálva állítja be a hangot, így a felhasználók garantáltan nem maradnak le a fontos pillanatokról.

A lakás dísze – Lifestyle TV kínálat

A Samsung népszerű Lifestyle TV sorozatának tagjai egyre több otthonban kapnak központi szerepet, a vállalat ezért új méretekben is bemutatja a The Frame-et és Magyarországra hozza a The Serif készüléket is. Ezek az egyedi kialakítású, különleges tévék nemcsak képminőségükkel vagy okos funkcióikkal jelentenek kiváló megoldást az otthoni szórakozásra. A keretes dizájnt ikonikus szintre emelő The Frame és a párizsi designer testvérpár, Ronan és Erwan Bouroullec közreműködésével fejlesztett The Serif valódi műtárgyakként vonzzák a tekinteteket.

Az idei kínálatban a The Frame újabb méretekben érhető el, így már 32-, 43-, 50-, 55-, 65- és 75 colos készülékek közül választhatnak a felhasználók. A készülékek kikapcsolt állapotban tökéletesen belesimulnak a környezetükbe, vagy a Művészet móddal kiemelkedhetnek belőle. A nemrég a spanyol Thyssen-Bornemisza Múzeum remekműveivel bővült művészeti gyűjtemény már több mint 1200 darabot számlál, ezekkel bárki egyedivé teheti az életterét. A művészi hatást olyan kiegészítők teszik teljessé, mint az egyedi festőállvány, vagy a választható színű keret. A hazánkba először érkező The Serif a lakberendezés szerelmeseinek készült, egyedi megjelenésével garantáltan a nappalik központi látványossága lesz.

Különleges hangélmények

A Samsung az újgenerációs hangzásért felelős innovatív funkciók mellett új hangprojektorokkal is biztosítja a felhasználóknak a teljes elmerülés érzését. Az Acoustic Beam technológia térhangzásával a felhasználók a történések középpontjába kerülhetnek. A Q Sorozatú hangprojektorok, köztük a díjnyertes Q800T, lenyűgöző Dolby Atmos hangzással és Q Symphony technológiával érkeznek a magával ragadó élményekért. A T Sorozat tagjai beépített központi hangszóróval emelik magasabb szintre a tévék hangzását, az S sorozatú modellek pedig prémium kialakítással és beépített virtuális asszisztensekkel teszik kényelmesebbé a mindennapokat.

A legújabb Samsung QLED 8K és QLED 4K készülékek, Lifestyle tévék és hangprojektorok elérhetők az üzletekben országszerte.

A Samsung QLED készülékeivel kapcsolatos további információ a https://www.samsung.com/hu/tvs/qled-tv/highlights/ weboldalon található.

További Smart-TV

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin