Connect with us

technokrata

Hamarosan kapható a Sony új XH90 4K HDR LED TV

xh90

Smart-TV

Hamarosan kapható a Sony új XH90 4K HDR LED TV

Hamarosan kapható a Sony új XH90 4K HDR LED TV

A Sony bejelentette, hogy az európai piacon május végétől válik elérhetővé az új, XH90 4K HDR Teljes háttérvilágítású televízió.

A középkategóriás XH90 televíziók magával ragadó ötvözete a Sony védjegyének számító képminőségnek, az ötletes hangkialakításnak, miközben kiváló társeszközként is funkcionálnak a következő konzolgenerációhoz.

Az XH90 televíziókban a Sony Full-Array Local Dimming and Boosting technológiája a tartalomtól függően, dinamikusan változtatja a fényerejét a képernyő különböző pontjain, ami a fényerő és a kontraszt tökéletes beállítását eredményezi. A fények pontos egyensúlyozásával a kép sötét jeleneteknél sötétebb, a világos jeleneteteknél kivilágosodik, igazodva a filmkészítők elképzeléseihez.

Az XH90 széria készülékei rendelkeznek Acoustic Multi-Audio™ funkcióval (csak a 65”-nál nagyobb méretű készülékek esetén), így a televízió hátoldalán két hangszóró található. A rejtett hangszórók magával ragadó hangélményt kínálnak. A Sony X-Balanced hangszórói keskeny dizájnjukban foglalják magukba a tökéletesen tiszta hangzást, ezzel kiegészítve a TV karcsúságát és hangminőségét.

Az XH90 széria készülékei a hamarosan érkező új generációs játékkonzolokat is támogatni fogják. A 4K-s 120fps képkockasebesség és a gyors reakcióidejű a HDMI bemeneten keresztül élvonalbeli játékélményt nyújtanak majd.

Az új XH90 televíziók Netflix Kalibrált Móddal rendelkeznek. A Sony és a Netflix mérnökeinek együttműködésével kialakított Netflix Kalibrált Mód használatával a képminőség megközelíti a mozgókép-előállítási stúdiók főmonitorának képminőségét. A Netflix Kalibrált Mód hűen tükrözi az alkotó vízióját.

Az XH90 széria készülékei Android TV rendszert használnak, ami kompatibilis a Google Asszisztens, a Google Play Áruház és a beépített Chromecast alkalmazásokkal, melyek egyszerű elérést tesznek lehetővé tartalmakhoz, szolgáltatásokhoz és eszközökhöz. a Google Asszisztens és az Amazon Alexa kompatibilitásnak köszönhetően a felhasználók hangvezérléssel irányíthatják televíziójukat és böngészhetnek YouTube videók között a Google Home segítségével, valamint csatornát és hangerőt válthatnak az Amazon Alexával kompatibilis eszközökkel. Az Apple® AirPlay® 2-vel rendelkező felhasználók egyszerűen elérhetik és a televízió képernyőjén megtekinthetik iPhone®, iPad® vagy Mac® készülékeiken tárolt filmjeiket, zenéiket és fényképeiket. Az Apple HomeKit™ technológia egyszerű és biztonságos lehetőséget teremt arra, hogy a nézők iPhone®, iPad® vagy Mac® készülékeikkel irányítsák a televíziót.

Ár és elérhetőség

Az XH90 4K HDR Full Array televíziók 2020 május végén érkeznek meg az európai üzletekbe. Az árakról bővebb információkat a Sony weboldala nyújt a www.sony.eu címen.

Sony XH90 4K HDR Full Array LED TV:

Főbb jellemzők

Elérhető képernyőméretek: 85”, 75”, 65” és 55”

 • a 4K HDR X1™ képfeldolgozó processzor több mélységet, textúrát és természetes színt képes megjeleníteni az objektum alapú HDR remaster technológia alkalmazásával
 • Rendelkezik X-tended Dynamic Range™ funkcióval és háttérmegvilágítási rendszerrel
 • Rendelkezik Acoustic Multi-Audio funkcióval és X-Balanced hangszóróval (csak a 65”-nál nagyobb méretű készülékek esetén, az X-Balanced hangszóró minden méretben elérhető lesz)
 • A TRILUMINOS™ technológia felel a színek, árnyékok és egyéb apró részletek valósághű megjelenítéséért
 • Dolby Vision™ és Dolby Atmos™ kompatibilitás
 • Gyémánt vágású káva a vékony kialakításért
 • Okoshangszóró kompatibilitás, mely összhangban működik a Google Home alkalmazással és az Amazon Alexa-t támogató eszközökkel
 • Egyszerű kapcsolódási lehetőség számos készülékkel, mint például az Apple AirPlay 2, és a HomeKit
 • Gyors hozzáférés tartalmak és szolgáltatások széles választékához az Android TV operációs rendszerrel
 • Kompatibilis 4K 120 képkocka/másodperc megjelenítési sebességgel (későbbi rendszerfrissítést követően)
 • A Netflix Kalibrált mód biztosítja a mozik hangulatát megidéző nézői élményt Netflix tartalmak esetén. A Sony és a Netflix mérnökeinek együttműködésével kialakított Netflix Kalibrált Mód használatával a képminőség megközelíti a mozgókép-előállítási stúdiók főmonitorának képminőségét.
 • Egyedi beállítási mód, amely a Sony egyéb Kalibrált beállításaival együtt számos megtekintési beállítást biztosít, élethűen adja vissza az alkotók elképzeléseit és igazodik a legkülönbözőbb felhasználói igényekhez.

További Smart-TV

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin