Connect with us

technokrata

Ilyen, amikor a teljesítmény és a dizájn találkozik: Itt a Philips legújabb 4k monitora

Smart-TV

Ilyen, amikor a teljesítmény és a dizájn találkozik: Itt a Philips legújabb 4k monitora

Ilyen, amikor a teljesítmény és a dizájn találkozik: Itt a Philips legújabb 4k monitora

Laza eleganciát árasztó vékony, kortárs dizájn

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja a teljesen új Philips 276E8VJSB LCD monitort. Ez a 27 hüvelykes (68,6 cm) 4K UHD monitor az ultra-tiszta képminőség, a fantasztikus fényerő és tisztaság, valamint a bármilyen látószögből élethű képek érdekében a legújabb technológiával rendelkezik. Keskeny és elegáns formatervezése, valamint kényelmes, felhasználó-centrikus funkciói mind professzionális, mind otthoni felhasználók számára vonzó választássá teszik.

 276e8vjsb-15

Kiváló képminőség

A Philips 276E8VJSB a legfejlettebb technológiák olyan skáláját kínálja a felhasználók számára, amely kifogástalan képminőségével fényképszerkesztésre, filmekhez, netes böngészésre, valamint egyenletes fényerőt és színpontosságot igénylő professzionális felhasználásokhoz egyaránt ideálissá teszi ezt a monitort. Az UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) felbontás a nagyteljesítményű panelnek köszönhetően kiváló pontosságot nyújt, míg a széles látószögű IPS LED technológia 178/178 fokos látószögön belül kiemelkedően éles képeket és élénk színeket jelenít meg. A 10 bites képernyő gazdag színmélységet, valamint 1,074 milliárd színt nyújt, míg a 12 bites belső feldolgozás gondoskodik a finom átmenetekről és a részletgazdagságról.

Elegáns dizájn

A Philips 276E8VJSB éppen olyan elegáns, mint amennyire erős. Minimális figyelemelvonást biztosító ultra keskeny peremei és nagyobb termelékenységet lehetővé tevő zökkenőmenetes megjelenése révén kiválóan alkalmas többképernyős, vagy csempeszerű elrendezésekhez, míg keskeny, kortárs dizájnja bármilyen otthoni környezet ideális díszítő elemévé teszi.

Felhasználó-centrikus

A kényelmi funkciók és opciók széles tárházával ellátott Philips 276E8VJSB célja, hogy a lehető legélvezetesebbé és legkielégítőbbé tegye a felhasználói élményt. A funkciók között megtalálható a fáradtságmentes multitasking és többképernyős munkavégzést lehetővé tevő MultiView konnektivitás, a fényerőt szabályozó és a kellemesebb megtekintést nyújtó, valamint a hosszas használat során a szemfáradást csökkentő villódzásgátló Flicker-Free technológia, az egészséget szolgáló LowBlue mód, valamint a nagyobb fenntarthatóság érdekében a környezetbarát anyagok használata és az alacsonyabb villanyszámlát biztosító csökkentett energiafogyasztás.

A Philips 276E8VJSB modell 2018. november közepétől lesz megvásárolható 299 EUR ajánlott fogyasztói áron.

További Smart-TV

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin