Connect with us

Hirdetés

technokrata

Asztali lámpával egybeépített hangszórót mutatott be az IKEA és a Sonos

SYMFONISK

Smart home

Asztali lámpával egybeépített hangszórót mutatott be az IKEA és a Sonos

Asztali lámpával egybeépített hangszórót mutatott be az IKEA és a Sonos

Az IKEA és a Sonos együttműködéséből született legelső termék, az eredeti SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró 2019-ben debütált. Most, két évvel később az IKEA és a Sonos piacra dobja a SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró új verzióját friss, testre szabható dizájnnal, amely egyben még tökéletesebb hangélményt is kínál. 

Az IKEA és a Sonos felismerte a fény és a hang fontosságát, illetve az otthoni életre gyakorolt pozitív hatását. Mindkét hatás erőteljes hangulatjavító és kifejezetten személyes, hiszen a legtöbb embernek sajátos igényei vannak a hang, illetve a fény erejére, típusára és műfajára nézve. Az új SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró ismét ötvözi az okos lámpa és az okos hangszóró funkcionalitását, de mind a hang, mind a dizájn tekintetében most egy továbbfejlesztett változatot ismerhetünk meg.

„Az első SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró bevezetése óta sokat tanultunk arról, hogy hogyan és hol használják ezeket legszívesebben az emberek. A lámpa-hangszórót nagyon sokan használják például az éjjeliszekrényre állítva – ez indokolta, hogy új, valamivel kisebb lámpatestet készítsünk. Emellett nagyobb dizájnválasztékot is kínálunk most vásárlóinknak, így a lámpa-hangszóró jobban illeszkedik a különféleképpen berendezett otthonokhoz”

– mondja Stjepan Begic, a svéd IKEA terméktulajdonosa.

„Azzal, hogy a hangszórót beépítettük az asztali lámpába, helyet takaríthatunk meg, csökkenthetjük a helyiségben a zsúfoltságot, és kellemes hangulatot teremthetünk a fény és a hang eszközeivel”

– teszi hozzá.

Az új SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró ugyanakkor könnyebben személyre is szabható, ezúttal ugyanis külön kapható a SYMFONISK hangszóró lámpatest és a SYMFONISK hangszóró lámpaernyő. A vásárlók a lámpatest fekete vagy fehér változata, valamint két különböző stílusú és színű lámpaernyő, a fekete vagy fehér színben kapható textil vagy az üveg lámpabúra közül választhatnak. Az új lámpa az E26/E27 foglalatnak köszönhetően többféle izzóval használható.

„Az emberek egyre szívesebben költenek az otthonukra, ezzel együtt egyre inkább megfogalmazódik bennük az igény, hogy kreatív módszerekkel kifejezésre juttassák a személyes stílusukat. A hanghatások hamar fontos elemévé váltak a megfelelő légkör kialakításának”

– árulja el Sara Morris, a Sonos vezető termékmenedzsere.

„A kisebb méret és a sokféle dizájnlehetőség mellett az új SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró teltebb és teljesebb hangzást biztosít, és kitűnő akusztikus élményt nyújt, függetlenül attól, hogy otthonunk melyik pontján helyezzük el.” 

Az új SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró akusztikai felépítése teljesen új – az egyedi hullámvezetőnek köszönhetően bármely szögből nagyszerű hangélményt nyújt. A lámpa hangszórója wifin keresztül csatlakoztatható, és egyetlen hangforrásként használható a helyiségben, de csatlakoztatható más Sonos termékekhez, beleértve a SYMFONISK termékcsalád termékeit is. Mint minden SYMFONISK termék, ez a hangszóró is a Sonos rendszer része, amely egyszerűen teremti meg a kapcsolatot a hallgatók és több mint 100 streaming szolgáltatás között.

Ez a termék hosszú távú együttműködést jelent az IKEA és a Sonos között, amelynek célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a lakberendezés és a hangzás világát. A hangszórók és az asztali lámpák gyakran kerülnek egymás mellé, versengve a rendszerint limitált helyért. Az IKEA asztali lámpába épített Sonos hang leküzdi a hangszórók elhelyezésének legkritikusabb pontjait, azaz helyet teremt a másik tárgy számára, és beleillik az otthoni dekorációba.

Az új SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró Észak -Amerikában és Európa egyes piacain 2021 októberétől lesz elérhető, az IKEA áruházakban és az IKEA.com weboldalon, 2022-ben pedig megérkezik az összes IKEA piacra, így Magyarországra is.

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés