Connect with us

Hirdetés

technokrata

MI-alapú mosógépek és személyre szabható hűtők a Samsung-tól

samsung

Smart home

MI-alapú mosógépek és személyre szabható hűtők a Samsung-tól

MI-alapú mosógépek és személyre szabható hűtők a Samsung-tól

A Samsung a Life Unstoppable Konferencián mutatta be okos háztartási gépeinek legújabb sorozatát. A következő generációs mosógépek mesterséges intelligenciával teszik hatékonyabbá a mosást, az innovatív alulfagyasztós hűtőszekrények pedig a felhasználói igényeknek megfelelően alakíthatók át.

Az új mosógépszéria kiemelkedő darabja a WW9800T, amely Mesterséges intelligencia, MI-alapú funkciókkal fokozza a mosás hatékonyságát, így rövidebb idő alatt, kevesebb energia felhasználásával ugyanolyan kiemelkedő tisztaságot ér el. Az elsőként az európai piacokon bemutatkozó sorozatban megtalálhatók a Samsung népszerű EcoBubble™ és QuickDrive™ technológiái.

Az RB7300 hűtők kimagasló hűtési teljesítményt biztosítanak és nagyméretű, rugalmasan alakítható belső terüknek köszönhetően sokféle étel tárolására alkalmasak. Az RB7300 elsőként Európába érkezik meg, később pedig a világ számos országában elérhető lesz. Először válik elérhetővé a kontinensen a Samsung sokoldalú, személyre szabható konyhai megoldása, a Bespoke széria.

„Vállalatunk célja, hogy olyan berendezéseket fejlesszen, amelyek kiemelkedő teljesítményükkel megkönnyítik a felhasználók életét és képesek alkalmazkodni az egyedi szükségletekhez – mondta el Hyesoon Yang, a Samsung alelnöke. – Legújabb termékeinkkel a felhasználók a saját igényekre szabott, energiahatékony háztartást vezethetnek. A jövőben szeretnénk ezeket az otthonokat még több, egyedi élményt kínáló eszközzel megtölteni.”

Személyre szabott mosás, kevesebb energiával, rövidebb idő alatt

Az új WW9800T mosógép a Samsung innovatív technológiáinak köszönhetően csökkenti a mosási időt és az energiafelhasználást is, a felhasználóknak pedig egyedi mosási lehetőségeket kínál.

A Samsung QuickDrive™ technológiájával a WW9800T a mosási időt a felére, az energiafelhasználást pedig akár 20 százalékkal csökkenti. Az egymástól függetlenül mozgó dob és hátfal dinamikusabb programokat tesznek lehetővé, így rövidebb idő alatt is hatékonyabban tisztítják meg a ruhákat. A Samsung Digitális Inverteres Kompresszora erős mágnesek segítségével ér el magasabb teljesítményt, miközben halkabb és kevesebb energiát fogyaszt, mint egy univerzális motor.

Az új modellben megtalálható a Samsung EcoBubble™ technológiája, amely úgy javítja a mosószer hatékonyságát, hogy levegővel és vízzel keveri azt, így tisztító buborékokat képez. A buborékok könnyeben áthatolnak az anyagon, még hideg vízben is. Az alacsonyabb hőfokú vízben való mosással a felhasználók energiát takaríthatnak meg és óvhatják a ruhák színét és anyagát is.

A Samsungtól megszokott megbízható teljesítményt tovább növeli az MI-integráció, amelynek köszönhetően az eszköz megtanulja a felhasználók szokásait és ez alapján mosási programokat ajánl és személyre szabja azokat. Az MI Vezérléssel az új Samsung mosógép megismeri a felhasználók szükségleteit és az adatbázissal összevetve automatikus ajánlásokat tesz a megfelelő mosási ciklusra. Az egyszerű felhasználói felületnek és az MI Vezérlésnek köszönhetően nincs szükség a programok közti keresgélésre vagy kézi bevitelre. Az MI Mosás funkció beépített szenzorokkal ellenőrzi a ruhák súlyát és a szennyezettségét és ezeknek megfelelő mennyiségű vizet és mosószert használ a mosáshoz.

Az Automatikus Ciklus Kapcsolatnak köszönhetően a kényelmes kezelhetőség kiterjed a szárítási folyamatra is. A funkció közvetlen kapcsolatot hoz létre a mosógép és a szárítógép között, így automatikusan beállítja a megfelelő szárítási időt a frissen mosott ruhákhoz.

A Samsung új szériájának minden darabja kompatibilis a SmartThings alkalmazással, így a felhasználók a mosást akár okostelefonról is elindíthatják, és elérhetnek olyan, mosást hatékonyabbá tevő funkciókat, mint a Mosástervező és a Mosás Utasítás.

Megnövelt tárhely és hosszan tartó frissesség

A Samsung SpaceMax™ technológiájának köszönhetően az új alulfagyasztós hűtőszekrény a modern konyhaszekrényekhez kevésbé illeszkedő, szélesebb kialakítás nélkül maximalizálja a tárolókapacitást. A SpaceMax™ kiemelkedő hatékonyságú szigetelése lehetővé teszi, hogy a hűtőszekrény belső falai sokkal vékonyabbak legyenek, így 385 literes belső térfogatot biztosít, amely 18 literrel nagyobb, mint a korábbi modellek esetében. Az új hűtő mélysége megfelel a megszokott 600 mm-es kialakításnak, mégis több helyet kínál. Ez a megoldás különösen előnyös lehet a megváltozott bevásárlási szokásokat figyelembe véve. A felhasználók kevesebb alkalommal látogatnak el szupermarketekbe, de többet vásárolnak egyszerre, megnőtt az online beszerzés iránti igény, valamint az olyan készételeket részesítik előnyben, amelyekkel időt takaríthatnak meg. A trendek azt mutatják, hogy megnőtt a kereslet a nagyobb és hatékonyabban kihasználható kapacitású hűtőszekrények iránt.

A Samsung legújabb hűtőjét úgy tervezték, hogy kétszer hosszabb ideig őrizze meg az élelmiszerek frissességét. Az új Optimal Fresh+ dobozok állítható fiókként is használhatók, így a felhasználók eldönthetik, hogy a fiókot két különböző hőmérsékletű zónára osztják, vagy egyben használják. A bal oldal hidegebb, így leginkább a húsok és a halak tárolására ideális, a jobb oldal pedig kiválóan alkalmas a gyümölcsök és a zöldségek számára.

Az új modell biztosítja, hogy minden benne tárolt élelmiszer megfelelően legyen lehűtve, függetlenül a hűtőszekrényen belüli elhelyezéstől. Az új készülék a kiemelkedő frissesség érdekében a All Around Cooling és a Metal Cooling megoldásokat alkalmazza.

Az új alulfagyasztós hűtőszekrény egyedi formatervezésének köszönhetően a legtöbb modern konyhai térnek kifinomult eleganciát kölcsönöz. A rozsdamentes acél felület és a letisztult előlap remekül illik a Samsung készülékek esztétikus formavilágába. A készülék mögött futó kábeleket egy fémből készült biztonsági fedél védi, amely a hűtő Tiszta Hátlapjával együtt minimalista megjelenést biztosít.

A legújabb Samsung hűtőszekrények kompresszora a hűtési szükségleteknek megfelelően hét szinten tudja automatikusan beállítani a sebességét. A továbbfejlesztett kompresszor így kevesebb energiát igényel, halkabban működik és csökkenti az amortizációt is, így a hűtőszekrény hosszú távú, tartósan magas teljesítményt képes nyújtani.

Az RB7300 hűtőszekrény és a Samsung új mosógépei a Samsung Life Unstoppable virtuális eseményén is megtekinthetők, 2020. szeptember 2-án. A gépek Magyarországon várhatóan 2020 negyedik negyedévében lesznek elérhetők.

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés