Connect with us

Hirdetés

technokrata

Társasházak figyelem: közös elektromos töltő, külön elszámolás

elektromos

Smart home

Társasházak figyelem: közös elektromos töltő, külön elszámolás

Társasházak figyelem: közös elektromos töltő, külön elszámolás

Az E.ON társasházakba és vállalkozásokhoz is telepít elektromos autó töltőállomásokat

Társasházak, vállalkozások és éttermek számára is lehetővé teszi az E.ON saját e-töltőállomás telepítését. A kulcsrakész, egyéni igények szerint kialakított töltőállomásokhoz a társasházakban minden autóhoz külön kártyát kapnak az ügyfelek, így az elszámolás is áttekinthető és egyszerűen nyomon követhető.

Környezettudatos lakóházak számára kínál az E.ON elektromos töltőállomásokat. Az energiacég a közelmúltban sikeresen lezárta székesfehérvári mintaprojektjét, ott egy újonnan épült társasház parkolóiban helyeztek el e-töltőket. Ezeket kizárólag az ott lakók használhatják, ők a töltéshez saját kártyát is kaptak, melynek segítségével pontosan nyomon követhető egyéni fogyasztásuk.

Az E.ON által biztosított weboldalon az ügyfelek naprakész információt kapnak az egyedi kártyákra történő fogyasztásokról, így az elszámolás könnyen áttekinthető. Az e-töltőkhöz teljes körű szolgáltatást is nyújt az energiacég, tehát amennyiben az ügyfél igényli, a telepítéstől a karbantartásig gondoskodik az üzemeltetésről.

A társasházak igényeinek felmérése után a szakemberek személyre szabott ajánlatot készítenek, majd annak alapján kulcsrakészen adják át a lakóközösség számára a töltőállomást. Így az elektromosautó-tulajdonosoknak már nem kell vásárláshoz vagy más ügyintézéshez kötniük a töltést, hanem otthonukban, akár éjszaka, kedvező áron is kényelmesen megtehetik.

Saját e-töltőt nem csak társasházak, vállalkozások is igényelhetnek az E.ON-tól. Ez praktikus és kényelmes megoldás az elektromos autókat használó cégek számára. A telephelyen vagy a céges garázsban elhelyezett e-töltők száma a flotta növekedésével folyamatosan bővíthető. Az egyéni igények alapján kialakított szolgáltatást kérhetik éttermek is, így biztosíthatják vendégeik számára a lehetőséget az elektromos autók töltésére.

További információ található a töltőállomások telepítéséről az alábbi oldalon: eon.hu/etolto

A töltőállomások működéséről készült videó pedig itt tekinthető meg:

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés