Connect with us

Hirdetés

technokrata

A nappali központja akar lenni az Apple

Smart home

A nappali központja akar lenni az Apple

Alaposan rágyúrtak az Apple TV-re.

Bár itthon csak korlátozottan használható, a világ szerencsésebb részén imádják az Apple TV-t, legalábbis a kaliforniai gyártó sajtótájékozatón elhangzott adatok alapján. 1 évvel az Apple TV 4. generációjának megjelenése és a tvOS bemutatkozása után ugyanis 8000 alkalmazás és 2000 játék érhető el. Ezzel kapcsolatban elárulták, hogy hamarosan a Minecraft is megjelenik, így már ezen a platformon is elérhető lesz az ikonikus játék.

apple-macbook-event-20161027-7531

De persze, nem csak a játékokra büszkék, hiszen 1600 tartalomszolgáltató applikációja is ott van a platformon, így akár tévéműsorokat, sorozatokat vagy hokimeccseket is nézhetünk.

apple-macbook-event-20161027-7632

Ezzel kapcsolatosan megmutattak egy alkalmazást, amelyben a tévéműsor mellett a Twitter feed releváns bejegyzései is megjelentek, így a néző automatikusan értesülhet arról, hogy mit gondolnak az emberek.

apple-macbook-event-20161027-7684

Ezen kívül még egy új alkalmazást is leleplezett az Apple, amelyet csak “TV”-nek kereszteltek és nevéhez méltóan egy hubként szolgál, ahonnan az összes tévés tartalmunkat elérhetjük. A programban az Apple TV-n lévő alkalmazások alapján válogatott ajánlatok jelennek meg. A filmeket és sorozatokat egyébként az iPad-ünkön és az iPhone-on is tovább nézhetjük, ha úgy tartja kedvünk.

Képek forrása: The Verge



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés