Connect with us

Hirdetés

technokrata

Frissítve: Már a Samsung mosógépei is felrobbannak

Smart home

Frissítve: Már a Samsung mosógépei is felrobbannak

Nincs könnyű helyzetben a dél-koreai gyártó.

A hibás Note 7-esek után most újabb problémákkal szembesülhetnek a Samsungnál, hiszen a legújabb információk szerint nem csak a dél-koreai gyártó telefonjai, de mosógépei is robbanásveszélyesek. Az Amerikai Fogyasztói Termékbiztonsági Bizottság (CPSC) ugyanis figyelmeztetést adott ki a 2011. márciusa és 2016. áprilisa között eladott Samsung felültöltős mosógépekre azután, hogy több amerikai felhasználó is jelezte, a mosószobában egyszerűen felrobbant a gépe. Úgy tudni, hogy eddig összesen 21 esetet regisztráltak, ebből az egyik olyan erejű volt, hogy a robbanás még a falat is átszakította.

samsungmosogep

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy a Samsung a kérdéses időszakban több millió mosógépet adott el, ezek közül pedig csak néhánynál tapasztaltak problémát, így messze nem a Note 7-es botrány szintjéről van szó. A Samsung azért felhívta a kérdéses mosógép-tulajdonosok figyelmét, hogy nehezebb vagy épp vízálló anyagok mosásánál ne használják a legnagyobb fokozatot. Bár a robbanások pontos oka mindeddig nem derült ki, valószínűleg a túlterhelés okozhatta a készülékek végét.

Frissítés: A Samsung a hír megjelenése után hivatalos állásfoglalásban reagált, a közlemény alapján a probléma csak az észak-amerikai mosógépeket érinti. 

Forrás: Origo

 

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés