Connect with us

technokrata

Egyszerre több géppel is használhatod ezt az egeret

Smart home

Egyszerre több géppel is használhatod ezt az egeret

A Logitech bemutatta az M720 Multi-Device elnevezésű egerét.

A rágcsálót a több operációsrendszeren és képernyőn történő munkavégzés megkönnyítésére tervezték. Az egeret egyszerre három eszközhöz lehet csatlakoztatni, amik között egyetlen gombnyomással tudunk váltani. Windows, Mac OS, Chrome OS, Android és Linux operációs rendszereken egyaránt működik.  Az új egér strapabíró és sokoldalú, kényelmesen illeszkedik a tenyérbe.

PNG 72 dpi (RGB)-M270 Triathalon Black BTY1

„Az emberek 85 százaléka már nem csak egy platformot és eszközt használ a munkája során„ – mondta el Anatoliy Polyanker, a Logitech globális portfólió- és márkamenedzsere. „Az M720-at arra terveztük, hogy megkönnyítsük a több-képernyős, egyszerűbb és hatékonyabb munkavégzést.”

Logitech M720 Triathlon többfunkciós egér

Az Easy-Switch technológiának köszönhetően az M720-al akár három eszközön is gördülékenyen lehet dolgozni, amik között egy gombnyomással tudunk váltani. Az egeret a Unifying Receiver-en vagy Bluetooth-on keresztül tudjuk csatlakoztatni.  A szupergyors görgővel pillanatok alatt át lehet futni a dokumentumokat, a strapabíró gombok pedig 10 millió kattintásig lettek hitelesítve. A Logitech Options szoftverrel személyre szabhatjuk az egér beállításait, hogy az illeszkedjen akár a Windows, akár a Mac OS X operációs rendszerekhez.  Az új M720 egér ráadásul akár két évig is működik egy AA elemmel.

PNG 72 dpi (RGB)-Rinca Lifestyle TOP2

Ár és elérhetőség

Az M720 egér a mai naptól elérhető a www.logitech.com/hu-hu oldalon 69.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

 Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin