Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezeken a Sony tévéken nem találsz pixelt!

Smart home

Ezeken a Sony tévéken nem találsz pixelt!

Megjöttek a japán vállalat 4K felbontású újdonságai.

A Sony bejelentette, hogy hamarosan 5 új 4K HDR televíziója (XD83, XD80, XD75, XD70 és SD80) lesz elérhető. A különböző szobaméretekhez és felhasználói igényekhez kialakított Sony BRAVIA 4K HDR TV-k minden eddiginél jobb 4K élményt biztosítanak, ráadásul képesek közel 4K felbontásúra konvertálni az egyszerű HD forrású adásokat is.

65_xd75xx_x75xxd_x75xd_cw

Több mint 8 millió pixeles felbontásukkal a Sony BRAVIA 4K HDR TV-k elképesztő részletgazdagságot és képminőséget biztosítanak, több mint négyszeresére növelve a korábbi Full HD televíziók teljesítményét. A Sony 4K technológiájának köszönhetően a filmek, tv-show-k, és fotók vagy akár az okostelefonról átküldött egyéb tartalmak is sokkal jobb minőségben élvezhetők. A 4K X-Reality PRO például részletgazdag képet varázsol a néző elé bármilyen tartalom esetén, legyen az televíziós közvetítés, DVD, Blu-ray lemez, internetes videó vagy digitális fotó. A technológia lelke egy olyan algoritmus, amelyet a Sony maga fejlesztett ki valósággeneráló adatbázisának minél hatékonyabb hasznosítására.

Az új Sony BRAVIA 4K HDR TV-k képesek az új, HDR minőségű jelek vételére és feldolgozására is. A Sony BRAVIA 4K HDR TV-k mind az öt modellje támogatja a Google Android TV operációs rendszerét, így a videók streamelése, az igény szerinti műsorlejátszás és a számítógépes játékok megjelenítése is rendkívül egyszerű. Az Android TV-vel elérhetővé válik a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszere a televíziókra is, ami személyre szabott és intuitív szórakozást tesz lehetővé.

49_xd80xx_x80xxd_x80xd_b_btye

A televíziózás szerelmesei szinte bármilyen népszerű műsort vagy időtlen klasszikust megnézhetnek a Google Play-en, a Netflixen, YouTube-on vagy más tartalomszolgáltatón keresztül. A felhasználók ezen felül hozzáférhetnek még közvetlenül a TV-n számtalan játékhoz és egyéb alkalmazáshoz is a Google Play áruházból. A Google Cast használatával pedig a felhasználók akár Android vagy iOS eszközükről, Mac vagy Windows számítógépükről, sőt akár Chromebookjukról is átjátszhatják kedvenc alkalmazásukat közvetlenül a televíziójukra.

 

Elérhetőség

Az XD83, XD80, XD75, XD70 és SD80-as Sony BRAVIA 4K HDR TV-k hamarosan elérhetők lesznek a főbb európai kereskedőknél. Az árak országonként és kereskedőnként eltérhetnek.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés