Connect with us

technokrata

Ha nem szereted az ingatlanosokat, ezt olvasd el!

Smart home

Ha nem szereted az ingatlanosokat, ezt olvasd el!

Megérkezett Magyarország első teljesen online ingatlanértékesítési szolgáltatása amely megreformálhatja a piacot.

Az ingatlanértékesítés hosszú évek óta számos ponton kapcsolódódik a virtuális térhez – online adatbázisokban keresünk és kínálunk ingatlanokat, e-mail váltásokkal egyeztetjük az ingatlan megtekintésének időpontját, telefonon, vagy személyesen tartjuk a kapcsolatot az ingatlanközvetítőnkkel, és így tovább –, de eddig nem volt alkalmunk teljes mértékben kihasználni a folyamatos online jelenlét és az internet adta lehetőségeket. Ezt felismerve alkotta meg az Airmoov hazánk első teljesen online ingatlanértékesítési platformját, mely minden, az értékesítéshez kötődő szolgáltatást egy felületen tesz elérhetővé. Az Airmoov csapata a rendszer infrastruktúrájának újszerű kialakításával – nem tartanak fel magas díjjal dolgozó ingatlanreferensi hálózatot és irodákat –, a hatalmas, sokakat az ingatlanirodák szolgáltatásaitól elriasztó közvetítői díjjal is leszámolt: az Airmoov rendszerét mindenki, az értékesítendő ingatlan értékétől függetlenül fix szolgáltatási díjak mellett veheti igénybe.

ingatlan

A hagyományos ingatlanirodák működését modernizáló Airmoov szolgáltatásaival élő felhasználók egy minden igényt kielégítő, ugyanakkor egyszerű kezelőfelülettel rendelkező weboldalra és a weboldal mögött álló, az értékesítési folyamatot hatékonyan menedzselő professzionális csapatra számíthatnak.

Az Airmoov ingatlant kínáló ügyfelei regisztrációjukat követően a hagyományos weboldalakon már megszokott módon tölthetik fel ingatlanjaik adatait, de már a kezdeti lépéseknél is támogatást kapnak: az Airmoov csapata szolgáltatásuk részeként professzionális módon befotózza a szóban forgó ingatlant és digitális alaprajzot is készít róla. Az vizuálisan is vonzóvá és informatívvá tett hirdetés ezt követően automatikusan bekerül az Airmoov kínálatába és az összes jelentős ingatlan hirdetési oldalra. A rendszerbe integrált naptár funkciónak köszönhetően, az eladóknak és a vásárlóknak nem kell az ingatlan megtekintéséhez elengedhetetlen időpont-egyeztetés nehézségeivel megküzdeniük: az időpont-foglalás valós idejű adatok alapján, az eladó egyedi naptárában online megtehető. Az Airmoov rendszere a későbbiekben is segíti a minél egyszerűbb ügymenetet és biztosítja az átláthatóságot: a felek az értékesítéssel kapcsolatos minden feladatot visszakövethetően, online oldhatnak meg, továbbá egyedileg kifejlesztett ingatlan-nyilvántartó front-end és back-end felület (admin felület), egyedi chat-funkció áll mind a tulajdonosok mind az érdeklődők rendelkezésére térképes kereséssel.

onlineingatlan

Az Airmoov szolgáltatási egyszeri bruttó 160 ezer forintos díjtól vehetőek igénybe, amellyel, egy átlagos budapesti ingatlan esetében (KSH adatok: átlagos lakásméret Budapesten: 77 m2; átlagos négyzetméterár: 391 ezer Ft/m2), átlagos közvetítői díj mellett, ami ma az ingatlan értékének 4,5%-át jelenti, 1,5 millió forintot takaríthatunk meg az adásvétel során.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin