Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Toshiba L54 sorozat: Megfizethető árú 3D-s okostévé Japánból

Smart home

Itt a Toshiba L54 sorozat: Megfizethető árú 3D-s okostévé Japánból

A Toshiba bejelentette új, L54 sorozatú tévéit.

A Full HD felbontású, okostévé funkciókkal is rendelkező, 3D-s készülékek 40 (102 cm) és 48 (122 cm) hüvelykes méretben készülnek. A kedvező árú televíziók a beépített különleges funkciók – többek között a 2D-ről 3D-re történő átalakítás, valamint az online tartalmak egyszerű elérésének lehetősége – révén a magával ragadó audiovizuális élményt még tovább fokozzák, így ezek a modellek családok számára jelentenek ideális választást.

Számos okostévé funkció

Az L54-es 3D led készülékek egyszerű kezelhetőségük révén az okostévé funkciókkal ismerkedők számára ideálisak. Az L54 tévén rengeteg online tartalom közül választhatunk, a számos csatlakozási lehetőség rugalmas, igényeinknek megfelelő felhasználást biztosít, a beépített internet böngésző pedig egyszerű szörfölést, problémamentes keresést, valamint a könyvjelzők mentését is lehetővé teszi.

A számos video on-demand szolgáltatás – a YouTube®-ot is beleértve – lehetővé teszi, hogy kedvenc filmjeinket, sorozatainkat a saját időbeosztásunknak megfelelően tekintsük meg. Mindezen felül a készüléken számos szórakoztató, zenei és hírolvasó, valamint Facebook és időjárás-előrejelező kisalkalmazás is található.

 40_48L54XX_Front_Left_2

Részletgazdag 3D

Az L54 sorozatú tévéket Full HD felbontású, aktív záras 3D kijelzővel látták el. A televízió képe éles, részletgazdag és tiszta, így a néző könnyedén elmerülhet a mozifilmek lélegzetelállító, három dimenziós világában. A beépített képfeldolgozó egység valós időben képes a kétdimenziós tartalmakat térhatásúvá alakítani, így az aktív záras technológiával ellátott 3D-s szemüveg segítségével a régi filmek is pompás élményt nyújtanak. Ezen felül az AMR+ 400(Active Motion & Resolution) funkció révén a gyors mozgásokat bemutató akciófilmek, illetve sportközvetítések is kiváló minőségben élvezhetők.

 

Egyszerűen használható multimédiás funkciók, számos csatlakozási lehetőség

Az L54 sorozatú készüléken a különböző multimédiás tartalmak lejátszása rendkívül egyszerű, mindössze egy fotókat, videókat vagy zenét tartalmazó, megfelelő meghajtót kell a tévé USB portjához csatlakoztatni, és a távirányító segítségével a médialejátszót elindítani. A beépített HDMI® bemenetek segítségével a készülék számos külső eszköz (játékkonzol, set-top box, vagy Blu-ray™ meghajtó) nagy megjelenítőjeként is működhet. A beépített Wi-Fi® modul révén pedig az okostévé funkciókat kábelek használata nélkül is használhatjuk.

Az otthoni hálózathoz csatlakozva mód nyílik arra is, hogy az egyik szobában lévő számítógépen, vagy más hálózati adattárolón lévő multimédiás tartalmakat a másik helyiségben lévő tévén jelenítsük meg. Az USB port mellett a VGA bemenet egy PC csatlakoztatására biztosít lehetőséget.

40_48L54XX_Front_Left_Screen_2

Prémium kialakítás

A fekete színű, vékony kerettel, valamint ezüstszínű díszítéssel és talppal rendelkező készülékek a Toshiba közelmúltban bevezetett dizájnkoncepciója alapján, kétféle képátlóval készülnek. Az energiatakarékos edge led kijelző éles, kristálytiszta, nagy fényerejű megjelenítést biztosít, ugyanakkor a vékony keret révén a készülék bármilyen környezetben jól mutat.

A Toshiba L54 sorozatú tévék 2014 második negyedévében kerülnek az európai boltokba.

Toshiba L54 TV sorozat:

  • Felbontás: Full HD 1920 x 1080 Edge LED TV, aktív záras 3D
  • AMR+ 4002 (Active Motion & Resolution)
  • Okostévé funkciók internet böngészővel
  • Átalakítás 2D-ről 3D-re
  • Csatlakozók: 3 x HDMI®, 1 x USB, PC bemenet, HDMI-CEC®, beépített Wi-Fi®
  • Hangrendszer: Dolby® Digital Plus
  • USB / HDD / Otthoni hálózat
  • Kialakítás: fekete szín, vékony keret, ezüstszínű díszítés és talp
  • Vevőegységek: DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, HbbTV®, analóg
  • Képernyőméretek: 122 cm (48”) és 102 cm (40”)



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés