Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sharp bemutatja a 2. generációs Big Pad interaktív táblákat

Smart home

A Sharp bemutatja a 2. generációs Big Pad interaktív táblákat

A Sharp az ISE 2014 vásáron bejelenti, hogy piacra dobja a BIG PAD érintőképernyők várva várt 2. generációját

Tökéletesített megoldásaiknak és új funkcióiknak köszönhetően a BIG PAD monitorok még kívánatosabb segédeszközeivé válnak a munkahelyi megbeszéléseknek, konferenciáknak, előadásoknak vagy projektcsoportok üléseinek. A BIG PAD táblák tökéletes megoldást jelentenek az üzleti és a közszektor számos területén: oktatási segédeszközként, prezentációs eszközként és interaktív munkatérként használhatók.

A BIG PAD monitorok 2012-es piacra kerülésük óta kivételes népszerűségnek örvendenek vásárlóink körében. Ezek a készülékek lebilincselő interaktív showműsorrá változtatták a klasszikus értekezleteket, találkozókat és konferenciákat, de nem csupán vonzóbbá, hanem mindenekelőtt hatékonyabbá tették ezeket az eseményeket. Két évbe telt, amíg megtaláltuk azt a módszert, amivel még jobbá tehetjük a BIG PAD-eket, így most bevezethetjük az új BIG PAD modelleket. Egyszerűbben kezelhetők és még az előzőeknél is felhasználóbarátabbak – mondta Christian Schwaiger, a Sharp Visual Solutions Europe alelnöke.

A most bemutatott BIG PAD monitorok új funkciói, mint például az, hogy négy felhasználó írhat rajtuk egyidőben és cserélhet információt a megbeszélés távoli résztvevőivel, tökéletes megoldást nyújtanak a csapatmunkához. Nő az olyan munkafolyamatok hatékonysága, amelyek sok résztvevőtől származó adatokat igényelnek. Ráadásul a feladatok sokkal egyszerűbben és gyorsabban oldhatók meg, ha a csoport egy közös multimediális és interaktív táblán dolgozik.

PN-L703A-2

Az új BIG PAD Advanced Model táblák legfontosabb funkciói: 

Többpontos érintéskezelés – egyszerre több felhasználó

Az új BIG PAD monitorok segítik az együttműködést – négy felhasználó írhat rajtuk egyszerre vezeték nélküli érintőtollal. A gép minden egyes érintőtoll profilját, így kiválasztott színüket is a többitől függetlenül ismeri fel. Az új BIG PAD-ek képernyője tökéletesebb lett: ujjlenyomat- és karcállóbb, ezenkívül jobbak az antireflexiós tulajdonságai. A panel egyszerre akár tíz érintési pont felismerésére is képes.

Precíz kézírás

A BIG PAD képernyője most még jobb kézírást tesz lehetővé: a vezeték nélküli érintőtollakba integrált nyomásérzékelő került, amely ellenőrizhetőbbé és pontosabbá teszi az új tartalmak bevezetését. A három új vezérlőgomb – és köztük az előre- ill. hátralapozó funkció – még egyszerűbbé teszi a gép használatát.

Azonnal munkába áll

A gyorsabb üzembevétel azt jelenti, hogy az új BIG PAD táblák bekapcsolás után azonnal munkára készen állnak*, ami tökéletes megoldást jelent a dinamikusan változó körülmények között dolgozó és kivételes helyzetekben ad hoc találkozókat szervező munkacsoportok számára. Egy sereg funkció: az integrált táblagép-funkció, a beprogramozott prezentáció-vetítő üzemmód, valamint a könnyen hozzáférhető multimediális lejátszó funkció pedig úgy is elérhető, hogy a BIG PAD-et nem kapcsoljuk számítógéphez.

Az idén megjelenő BIG PAD-ek képernyőkeretének elülső részén új érintőfunkció-menüt is találunk, amelyben pillanatok alatt változtatható a jelforrás és szabályozható a hangerő akár a készülék gombjaival, akár távirányító segítségével. Az új elülső hangszóróknak köszönhetően nagyobb a készülék hangtisztasága.

Egyszerű adatátvitel

A BIG PAD monitorok hatékony együttműködést kínálnak a munkacsoportok tagjainak, bárhol is tartózkodjanak éppen. A Touch Display Link 2.0 program egyszerű és vezeték nélküli adatközlést tesz lehetővé. A program a cég helyi hálózatán keresztül teszi hozzáférhetővé a BIG PAD-en, a táblagépeken, számítógépeken ill. más irodákban vagy helyeken található összes szükséges információt.

Rendkívül sok bemenet

Két sor bemenet gondoskodik arról, hogy a BIG PAD monitor szinte az összes többi audiovizuális berendezéshez és számítógéphez kapcsolható legyen.

Képernyőméret

A 2. generációs BIG PAD monitorok 60” és 70” képátlós képernyőkkel kerülnek forgalomba.

Elérhetőség

A BIG PAD Advanced Model monitor 2014 áprilisától lesz kapható az európai piacokon.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés