Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már a FOX-ot is nézhetjük a Telekomnál

Smart home

Már a FOX-ot is nézhetjük a Telekomnál

Több mint 400ezer Telekom interaktív tv ügyfél, mától a FOX is a kínálatban.

A minőségi tévészolgáltatás, az interaktív tévézés iránt növekvő ügyféligénynek köszönhetően a Telekom IPTV és Interaktív Sat TV (műholdas) szolgáltatásra előfizetők száma az elmúlt hónapok növekedését követően mára meghaladta a 400 ezret, és a dinamikus bővülés előreláthatólag 2014-ben is folytatódni fog.

A Telekom január végétől újabb három HD csatornával bővíti digitális kábel és IPTV kínálatát, így az előfizetők akár HD minőségben is nézhetik a Sport2 HD csatornát, a Bundesliga küzdelmeit az Eurosport 2 HD-n, illetve számos világhírű könnyű zenei koncertet az MTV Live HD adókon. Emellett már az HBO Pak előfizetői is nyomon követhetik az HBO Go tartalmait megfelelő internetkapcsolat esetén – mindezt csomagjuk részeként, díjnövekedés nélkül.

ip_tv

A Telekom további újdonsággal állt elő: a mai naptól országosan elsőként a Telekom digitális televíziós szolgáltatásain elérhetővé teszi a Fox, a világhírű Fox International Channels szórakoztató csatornáját. Az új adón olyan tartalmak új évadai is láthatók majd, mint a The Walking Dead vagy A Da Vinci démonai. Emellett a tévénézők hamarosan a Paramount Channel filmcsatorna műsorait is láthatják a Telekom TV szolgáltatásán: az új csatorna a világhírű hollywoodi stúdió kínálatából, valamint független forgalmazók filmjeiből válogat.

A folyamatos tartalomfejlesztések és a műsorszolgáltatókkal történő sikeres tárgyalások eredményeképpen a Telekom tovább emeli a Moziklub tartalmak – sorozatok és filmek – számát. Tervek szerint az év során olyan sorozatokat láthatnak újra a kedvező havidíjas filmcsomagra előfizetők, mint a Castle, a Lost vagy a Flashforwards.  A filmrajongók számára kialakított ajánlat segítségével körülbelül egy mozijegy áráért korlátlan alkalommal lehet a Videotéka meghatározott és folyamatosan frissülő alkotásai közül válogatni: tetszés szerint bele lehet „kóstolni” azokba, és ha valaki éppen másra vágyik, azonnal, pár gombnyomással elindítható egy új film a tévé képernyőjén.

A Telekom Videotékája egyéb meglepetéseket is tartogat: márciustól folytatódik, és az amerikai premiert követő 24 órán belül továbbra is láthatók lesznek a Bosszú (Revenge) és az Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon a Time) sorozatok legújabb epizódjai a Videotékában.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés