Connect with us

technokrata

A divat mindenek előtt: Itt az új Beats Studio

Smart home

A divat mindenek előtt: Itt az új Beats Studio

Javított hangminőséggel érkezik az új Beats fejhallgató.

Azt nem mondhatnánk, hogy az audiofilek körében nagy népszerűségnek örvendenek a Beats termékek. A Dr. Dre nevével fémjelzett fej- illetve fülhallgatók ennek ellenére letarolták a piacot, olyannyira, hogy a prémium kategóriában már közel 50%-os részesedéssel rendelkeznek. Nem nehéz rájönni, hogy ez miért van így: Termékeik divatosak és a kiváló marketingnek hála rengeteg sztár viseli őket, így sokakban tudatosult, hogyha sokat áldoznak egy fülesre, akkor Beats-et kell venni.

Amióta különváltak a Monster-től az élet nem állt meg, sorra mutatják be az újabbnál újabb modelleket. Elsőként kezdték a Tour megújításával, most a Studio került sorra. Az újdonság örökölte az előd formatervét, ám annál kecsesebb lett. Javítottak a hangminőségen illetve megjelent egy “zajszűrés kapcsoló” amivel állíthatjuk, hogy milyen erővel szűrje a külső zajokat a Studio. Alap állásban a hangminőségé a főszerep, ilyenkor be-be hallatszódnak külső zörrenések emelt állásban viszont a teljes csönd uralkodik el a fülünkben.

newbeatsstudio

A piros, fehér és fekete színben elérhető Beats Studio valamikor az ősz folyamán érkezik meg hazánkba. Az itthoni árról egyelőre nincs információ, de valószínű, hogy az újdonságért annyit kérnek majd mint az elődjéért, aki tehát egy ilyen fejhallgatóra pályázik, az 80 ezer forintot lesz kénytelen a kasszánál hagyni.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin